Foto Reuni 4 Okt

Bertempat Di Rumah Makan Sindoro Sumbing, Jl. Kertek KM. 5, Siyono Kertek, alhamdulillah reuni berjalan lancar tanpa ada halangan apapun, selain batu kerikil di jalan menurun menuju rumah makan tersebut (malah penak ada batu2an ini bisa buat terapi ngobati berbagai penyakit ..)
Acara berlangsung dengan dihadiri oleh sekitar 60 an mantan siswa dan siswi SMU Negeri 2 Wonosobo angkatan 1988. Sedangkan mantan guru yang berkenan hadir adalah Bpk. H. Bambang Margono (Guru Olah Raga). Penuh gelak tawa, wis ra eling maneh nek jebule umur wis sekitar 40 an, wis ra eling maneh jebul anake wis SMP, bahkan ono sing SMA, malah jare anake Gendut wis kuliah ?. Sing eling yo mung Mul Budi wae wong bojone Eling Aneka Mala kok …

Dan … ????

Inilah wajah-wajah kita sekarang

============================================

Trio Macan ...

Trio Macan ...







============================

Last edited by pancat on October 13, 2008 at 12:36

Responses

  1. Wis podo malih kabeh….melih tuwo….
    sik awet nom malah p. bambang
    Ning sik ono nang foto kiye wis podo tuwo2 tampange wis koyo seumuran gurune…(p.Bambang)
    Sik karo cik Gun sopo ya…
    sorry men, umure wis tambah jadi bad sectore jg nambah

  2. Walah..embah Indarto kuwe Sri Winarni karo Sri Pangili (bu Lurah saiki) nek nyong kelingan wong nyong isih enom je…he3

    Tapi de’e bener wis padha tuwir2 sing enom mung warunge…soale durung suwe mbangune

  3. Walah la kiye, sing ngandani yo ra kalah BAD e … malah soyo parah sectore ale bad … sanes Sri Winarni pak Dhe … tapi mbakyu WI-NAR-SIH … kelingan ra ? la nek inyong yo jelas kelingan wong bar reuni inyong keliling wonosobo karo ibu2 kuwi…nyong yo paling ngganteng wong lanang dewe …

  4. Matur nuwun.. Konco2 kabeh sing wis podo reuni maupun ora melu termasuk enyong. Ternyata isik lucu2 malah nambah ketoke… Wis ketemuan wae isik salah…
    Makane piye nek diadake maneh tahun ngarep… Ben tambah akrab, trus sing melu biso 500 an wonge. Kan reuni 2 th berturut2 jarang ono. Mungkin biso mlebu MURI…. Dadi sing omahe adoh2 , wit saiki ben ngumpulke duwit. Dadi kan akeh sing melu. Wingi sing wis melu wajib teko.
    Tapi trus terang enyong, akeh sing pangling alias lali.
    Ngapunten ngih…
    Sampun ngehang…

  5. wis rasah usul2 arep reuni tahun ngarep maneh, wong wingi wae ra teko, padahal biyen re ngojok2i “ayo2 kumpul2″ sopo jal ? malah ra teko wedi macet … tahun ngarep wis ra ono reuni maneh, nunggu 10 tahun maning wae …. ben wis podo duwe putu, lan putih rambute dadi.

  6. lek kae a1 siji kok Saiko ora melu opo isin ya.. terus sing miring sebelahe Winarsih ngarepe Sapto ke sopo si?? ndak si Suhariyah??? Trus kelas2 lain banyak yang udah jadi “KABID” alais kepala bidang alias plontos ndase yo??…. ha….ha…ha….

  7. Ha..ha..ha..
    Wan ndeloke ngo mikroskop.. Lha wong saiko ono, tp jirih, ora Pd, dadi fotone nang mburi. Ngumpet.
    Wan, pancat nesu, dewek ora teko… Mosok usul wae di bekukan…
    Opo dewek wae sing ngadakno reuni, koyo ndisik pas tour. Deè ketua nyong nderek mawon…
    Ha..ha..ha…

  8. Embah Pancat pancen tak salahke ling nyebut jeneng nggo ngetes ternyata belum bad sector….ha3. Nyong Yo ngerti nek Winarsih dudu Sri Winarni…wong sak kelas kok…prige tah.

    De’e bener…sing ngojok ojoki… ora ana sing mangkat…malah pada reuni dhewe-dhewe…Opo sesuk ben reunine afdol nang alam lain wae…ben ora susah nggo Panitia…tur gratis….prige…ayo sopo sing wani

  9. iya sorry guys .. baru tadi pagi gue amatin lagi ternyata ada saiko nang mburi… maklum Kok enyong re ndelok mau mbengi sambil ngantuk trus rodho peteng2.. dadi sing ireng-ireng ora patiyo kethok…. opo maneh saiko rodho mrengut dadi tak kiro sopo ngono loh….
    ok koq bene Pancat nesu ntar kita aja adakan lagi mesti podho gelem kumpul opo maneh nek gratis,sponsore BRI karo Macro ya nggak???? paling-paling Pancat sek ora teko….
    setuju ora Pam???

  10. Lek Pancat sida methuk nang Wonosobo pa Lek….ngati-ati wae nang ndalan ya engko tumpah lem nya…. ha…..ha….haa

  11. yo..wis podo lomba kelingan2 an….
    sik jelas sak iki lomba ketok tuwir-e durung ono sik menang…soale kabeh wis podo ketok tuwir…
    Truss nek BRI arep dadi sponsor reuni..we lha dalah..mesti didukung kabeh…arep nag palembang opo nag jakarta manut wae…
    soale sponsorship-e juga nyediakno transportasi & akomodasi kan…???
    hehehehe
    nderek mas…

  12. Wong nembe wae reuni kok ngrembug maneh kapan re reuni, ngaso disik lah…Mending bahas cik gun wae sing lg rajin Nge-net, la iki winarsih kok belum muncul jg ya? Pdhal wingi wis kirim foto2 reuni via email. La Anton yo ndlelep, ndisik semangat reuni tgl 4 malah ngilang …

  13. Bos nek enek koleksi foto reuni lianne minta dong please siapa yang punya kirim ke email gue…. ben enyong kelingan wajah2 masa kini alumnus 88… engko nek ketemu nang ndalan ben biso kelingan

    ok help me please….thank you

  14. Nek nyong kok ndelok foto2 reuni dadi bingung..iki sopo iku sapa…???
    jal sik kelingan fotone di edit ditulisi sopo2 trus di upload….

  15. Makane in, nek ono foto keluarga kan , sing bingung biso ngerti. Kan nek foto keluarga ono jenenge..

  16. setubuh ayo podho kirim foto keluarga……

  17. Iya nich gimana admind ??
    Tolong tulisi dong nama-namanya.
    Itu alfun koq kayanya nggak percaya aku, beneran bukan ya….. apa kakaknya ya…

  18. Iya ni, admine gimana seech? Tapi kayane emang disengojo, kanggo ngetes daya ingat…
    Emang itu bukan alfun fir, tp kembarane … Tahu gak, sekarang bnyak alumnus smada yg ikut di PERBAKIN … Persatuan Bathuk Kinclong :D ha..Ha..

  19. Selain PERBAKIN, podo dadi simpatisan gerombolan si berat….
    Terima kasih buat admin, sing wis ngerjake iki kabeh..
    Terima kasih… Buat waktu, pikiran & tenaga yg telah di korbankan sehingga ini semua ada…
    Dan semoga tetap langgeng, meskipun hanya sekedar just to say hello…

  20. jenenge wae tambah umur…yo mesti tambah tuo…pikun nambah yo normal..
    truss berat badan nambah juga normal…bathuk tambah..kinclong yo …normal juga…
    ono pora sik nambah bojo….
    hehehe…lagune bojo loro….
    lek A2 ono…B2 ono gak ya…

  21. “rambut yang memutih, kulit yang ngriput, perut yang membuncit, bathuk yang menginclong,,, itu semua adalah tanda2 kematian,,,,,,,,, inga’2 kiamat makin dekat” ga mungkin makin jauh to,,,he..3x

  22. Wah… Maryono nakuti aja…. ya….
    Ati-ati Mar, kamu itu di kalimantan lho….
    Kaya’nya kiamatnya pertama mampir di sana, cepatlah pindah ke sumatera biar kumpul sama aku & arwan.

  23. tapi fir nek kiamat ke seko kulon ndisik lo fir, jadi biar agak lambat kita deh yang ngungsi ke kaltim…… senengen maryono di kancani fir… emoh ah enakan nang sumatera nyebrang laute sithik ora koyo kaltim adoh banget susah nek arep nglangi nyebrang laut ya nggak fir????

  24. Akur Wan……..
    Tapi wan, aku mau protes nich….kaya’nya admind sentimen ya sama kita, soalnya foto icon kita berdua taringnya serem bauanget…
    Liat tuh yang lain pada pake senyum, matanya bagus pake kacamata, kalo kita kaya’ mau makan orang.

  25. itu khusus buat sing seko palembang … ha..ha

  26. ora popo lah fir.. nek wong sing nang pulau jawa ki kan alus-alus, raine manis-manis, koyo arjuna kabeh… la nek sing wong sumatera kuwi jare cerito pewayangan lak koyo buto banaspati, abang raine, dowo taringe koyo singomenggolo mangku wa……dst dst…. jadi protes gue jangan dikasih warna hijau dadi buto ijo, tapi kasih warna merah ben koyo banaspati beneran..abang raine ngono lho fir….yo mas admin besok ganti warna merah ya biar ngejreeeeeng gitu lho…

  27. jo podo nesu .. ngono wae nesu. iki murni “generated by system”. jadi wordpress sendiri yang kasih, admin ra ngerti opo2…yakin niku. soale kan hosting gratisan jadi source code nya kagak bisa diliat oleh admin.
    sing sareh wae sing kebetulan oleh gambar buto. sing penting nek nulis karo ati tentrem lan damai biasane gambare yo apik ha,..ha… mengko kan metu gambare desi ratnasari …

  28. Memang kebeneran pas karo wongè…

  29. kokok senenge manas2i … provokator kiye …

  30. setubuh..eh setuju kok….
    hihihi

  31. Gak popo ming manas-manasi tok, kan meh mongso udan. Dadi adem maneh…! Pis..
    He..he..he…

  32. Ya.. udah, nanti koko sama indarto kami makan satu-satu.
    Itung2 untuk ngangetin badan.

  33. Biso entek ora ..? Nek ora entek bagi2 karo arwan yo le…

  34. Wis ditampa wae kanthi lilane penggalih, soale wordpress yo wis ngerti…endi sing ijo endi sing abang…endi sing ana gadhile…endi sing ora….sing penting muga-muga ora melambangkan kelakuannya…he..he..he

  35. nek wong sumatra ga popo2 koyo dursosono sing penting atine koyo arjuno,,, koyo kaltimlah ben tampange koyo bima sing penting atine koyo puntodewo…ya,,to…toyib.

    nek wong pulo jowo alus2 koyo kaca,,, asal ojo kaca remuk…hah5x

  36. dene, portrete Lek Pono (bakule bakso) ra ana tach, donge ro Mbok Iro barangan diajak .. ben pada ngeling2 utange ….

  37. tumben ra ono sing mbahas reuni maneh … wis podo bosen yo pak de ?

  38. yo…. tergantung om admind
    kalo om admind bergerak
    pasti semua ikut bergerak……
    sekarang kan masih lemes,
    puasa soale he..he…

    itu kaya’nya mau ada reuni akbar
    sma2 tuh…..


Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: