Oleh: pancat | Februari 16, 2008

sak-sake

Awalnya sih biasa saja (wah koyo nang lagu)…pas nang internet ada message seko arwan wah rasane dadi koyo sekolah nang sma maning.
Pam, Kelingan ra nek pelajaran olah raga biyen pas kelas 2 dikon mlayu cross country lewat deso sebelah…wah jan pelajaran paling berat bagiku…po maneh nek liwat dalan sing munggah kae ya … waduh.
Biyen nek saben lebaran nyong mesti dolan nang omahe saiko ya, hari pertama mlayune mrana. tapi kok saiki malah ra ngerti kabare. wingi pambudi mulih kampung pige mampir nang saiko ato sakir gak ni ??? kan deket..
Ok man … tetap bersemangat maju terus pantang mundur… yang lain2 siap bergabung yah….
beberapa nama yang masih kuinget ni :
Adi Prasetyo, Eko Joned, Sapto, Roy. ah … akeh banget kesuwen re nulis.

SOEPANCHARD


Responses

  1. Nyong kok njuk pengin bali nang wonosobo ke….. bermemori nang klerang….. Piye Pam, Cat, Kok….. wah pokoke mbaleni sinau Fisika karo jagone fisika Mr.Pancat and Aminudin Aziz…. Bal-balan karo Saiko lan si Trek ( TRI )…..jarene Sapto karo Roy dadi Polisi yo? Trus si Jito *************** —sorry man edited by moderator— (ma’af klo salah info), Ok man….Keep Smile… keep fight…. reach our dream….

  2. Nek Sapto selepas sma disik mlebu SCABA angkatan laut, terus nek Roy melbu nang AKABRI, ra ngerti jah Roy mlebune Kepolisian apa Angkatan Laut. Terus nek Jito nyong wis ra tau ketemu maneh, padahal biyen nyong sering dolan mrana lo nang omahe Jito, nginep yo wis tau. Terus nek si Trek (lali jah jenengen sopo si lengkape ? Tri Cahyo Mul apa ya ??) nyong sempat ketemu sedela nang wonosobo pas nyong agi nunggang dokar arep mangkat jakarta tapi wis biyen suwe banget tahun 1994. Nek Adi Prasetyo ?? 1 tahun lalu omahe nang sambek tak parani tapi kayane omahe wis ra ono penghunine…Eko Joned denger2 dadi guru nang daerah purbalingga. ….Liyane ?? durung ketemu maning jah ….Ono siji maning, Rudi setyadi, biyen tahun 1994 -1995 sempat satu komplek perumahan karo nyong nang bekasi, tapi saiki wis ilang maneh jejake durung kelacak maning.

  3. Walah seneng temen tah krungu kabare kanca-kanca ana sing padha dadi “Sorodadu” alias “Kentara”…. Nek kapan-kapan ketemu sing mesti aman…ho’o kan.

    Lha kuwi Ndelok Arwan saiki brengose wis temenanan….cocok nek dadi kepala cabang…..muga-muga…..mengko nyong garek njaluk dhuwite….Takon Arwan njajal ilate egen doyan panganan Wenusaba apa ora..jare.

    Pokoke kita mengharapkan blogger ini jadi ajang silaturahmi kanca-kanca alumni Smada88, muga-muga enggal padha ngerti dan…..Mengisi buanyak-buanyak……

  4. Pam de’e ki lemu kakean ketoprak bo’ane yo……suwi nang jakarta… nek enyong panganan wenusaba sing paling favorite yakui mie ongklok itu santapan wajib nek bali nang wonosobo.. nek tempe karo tahu kemul saben dina bojone nyong gawe… wis di kursusi kare mak’e…. OK guys ayo wong smada 88 ayoayo kumpul mrene silaturahmi….

  5. Tolong Lik Soepanchard…..Kokok alias Diduk….di jawil-jawil ben tangi terus kelingan nek mahluk halus yang telah diketemukan meskipun baru segelintir adalah konco-koncone ben semangat ….gitu….loh.

    “Hai homo sapien yang ada di Ciputat sana….Bangkitlah….Bangkitlah….Aku memanggilmu….

    Pak Arwan kapan sampeyan teng Jakarta Malih…mengke tak tumbasaken kethoprak pun, sing sak bakule napa kethoprake thok …..ha…ha….ha.

    De’e nang Sumantra malah saya subur ya brengose. O..ya Lik kabare Tofik+sapa kae anake pak Aswin penjahit….prige nang ngendi saiki….

    Ge de’e tak dongakna ya ana SPJ maring Kanpus ben ngirit lah nyong ya ngerti merga Inyong tuli keluarga besare BRI….hik..hik…hik …. luru gratisan….biiaaasaa coy…nek ora ngandel takon Lik Pancrat….eh Pancat sing wis dadi pimpinan…ho’o kan lik…Ning dudu pimpinan spesialis SPJ kan…hayo…hayo…

  6. Pambudi kon ra lemu seko ngendi wong saben dinone suguhane susu lan pupu kok yo kan ??? ha.. ha.. cocok🙂 . Diduk wis tak kirimi sms kon mbukak alamat iki tapi yo ra ngerti durung kober kali, jarene durung gajian nunggu modal sik he..he. wis do ngerti ra saiki nek nang alun2 wonosobo bisao main internet gratis (nek isih gratis sih), saiki wis dipasangi hotspot wifi, sek pasang smp 1. wuih …cukup bawa handphone ada wifinya ato laptop udah deh wusss….menjelajah ke sma2 lagi.

  7. Pantes wae Cat nek dihidangi pupu karo ss teros saben ndinane wong ss karo pp BRI ki pancen gawe lemu-lemu banget …. opo maneh pp karo ss hasil SPJ jan weleh-weleh banget yo ora PAM????….contone aku sing lemu brengose malah …lumayan Pam nggo medheni cah-cah Unit nek pas tak supervisi ..he….he….he. maklum Penilik tukang niliki sing aneh-aneh opo maneh saiki cah-cah enom podho canggih2 nek ora di plototi karo mlintir brengos ora wedhi ge..ha….ha….ha……. Nyong krungu kabar jare Pak BP/ Pak Karim saiki stroke.. jarene ora bisa apa-apa… Kasihan ya mudah2an bisa sembuh… Trus Pam si Topik saiki dadi ketua LMD nang deso Sebelahe Mberan Kepil dekne enthok bojo wong kono…..Deso opo nyong lali nek ora salah Nglamuk opo, nek si Afif anake lek Kowim (dhudhu Aswin) dodolan Pethek nang pasar Kertek…. Kabare Oni,Joko prige saiki …. Trus pernah ndak kontek karo lek Ju ( Tgeuh Juwarno) mungkin susah yo wong wis dadi wong Ngetop saiki……..C’mon guys kita ubrek-ubrek goleki konco2 ora ketemu langsung ora opo sing penting biso komunikasi untuk menyambung silaturahmi yang sudah 20 tahun terputus……….Bravo Smada88

  8. Kang pancat prige si boro “KOKOK” wis ana kabare durung kok tidak nongol-nongol. Apa mesti disundhut pakai rokok pantatnya kaya kura-kura biar nongol kepalanya…hik…hik…hik.

    Lha dene ana adhine sing nggabung, jajal takokke gurune dhewe sing jadul sapa wae sing isih ngajar, apa wis padha pangsiun yo?… Nek pak karim jare stroke yo…jan mesakke kae…ndhisik sok crito jaman dhewe neng osis jare hobine nunggang kebo…

    Kang…..bloggere mbok dike’i background sing maer kang ben ora katrok…ngisin-isini sing nggawe pakar IT lulusan Gajah Mungkur je…he…he…he.

    Kagem den bagus Arwana..eh..Arwan..Nek teguh Juwarno Nyong yo cok kumpul…karo Isriyanto barang, tapi tdk tentu man…maklum dia sekarang kan staf khusus Mendiknas, Wakil sekjen Pan dan Presiden Rumah Tangga…jadi ya tentu super suiibuk…gituuuw…ganti…alah kaya nganggo intercome…ha..ha…ha

  9. Koko udah mulai kok berkokok🙂 coba liat di title “halo semuanya ” ada komentare koko.
    Nek guru2ne sek jadul kayane sudah banyak sing pengsiun lan pindah … tapi mesti wae isih ono sek tetep bertahan, cuma “masih inget gak ama wajah2 nan penuh bregos ini ?”
    Mengenai background …. jenenge wae blog gratisan jadi ya apa adanya lah. nek bikin disain lagi pada tampilan atas, inyong ra duwe gambar2 smada jadul je…nek ono si biso wae. ato nek kang ipam mulih kampung wonosobo, jal mbok wajah2 smada (gedunge, guru2ne sik isih aktif dll) fi foto terus kirim nang inyong. mengko bisa di reko2 dadi background “amatiran” yo ora opo lah, wong jaman sma wae ra iso nggambar soale.
    terus, konco2 jadul lagi mana neeee ??? sepertinya susah ni ngelacak lebih banyak lagi …

  10. Mas Mbak nyong juga lolosan SMADA tapi angkatan 91 entuk gabung mboten nggih, sak iki nyong nang Mbekasi. Matur nuwun mas mbak moderator

  11. Wah,…kebetulan bahasa pemrograman kurang paham nich pak! tapi tak coba belajar kembali sekaligus saya coba contact temen2 yang kiranya bisa buatin. Jarang juga pak saya berkunjung ke SMU padahal gebetan saya deket banget sama SMU he..he…he… malah depan sekolah lagi kok malah gak pernah sowan! Insya allah saya sampaikan salamnya buat guru2 SMADA. Pak pengen juga photo saya yang gantenk nampank di room ini piye pak caranya…?

  12. WEEEEEEEEEE……..
    POKOKE NEK REUNI KUDU SIAP MENTAL DIGARAPI, NEK MENTALE TAHU MENDING ORA USAH MANGKAT, HE HE HE

    HARI-HARI SEMAKIN DEKAT, PERSIAPKAN DIRIMU, JAGA KESEHATAN JANGAN SAMPAI SAKIT MENGKO NDAK GELO, NEK GELO MATINE MLONGO LO….. HA HA HA


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: