Oleh: pancat | Juli 11, 2008

Baru lagi ….

Barusan aku sms an sama pambudi, lantas dari referensi beliau kukirim pula sms ke Heni Asmarawati (Ex A2 SMADA 88 ) dan …. dapet deh data2 beliau ini. Selain itu kita juga sudah melacak lagi dan menemukan jejak Sri Ambarwati (Ex A1 SMADA 88, ketua OSIS waktu itu). Tapi foto keluarga mereka berdua belum ada je … Alamat lengkap Ambar juga belum ada je.
Selain itu dengan berbagai pelacakan dan investigasi dari berbagai sumber….ciyeeee ….didapat pula beberapa data mereka2 ini, antara lain, Ning Rahayu, Ninung (Nurharyadi) serta Saiko Kuncoro.

Berikut data2 dan no hp mereka:

1. Sri Ambaryati,A1, Sekarang di Jakarta, denger2 sih sekarang tinggal di Jakarta (Ciledug) di komplek perumahan Ditjen Pajak.   No. Hp : 0815140874XX,  Email : sriambaryatididik[at]yahoo.co.id

2. Heni Asmarawati, A2, sekarang tinggal di Perumahan Bukit Sejahtera (Polygon) Palembang. No. HP. 081230702XX, Anak 2 Orang Cowok dan Cewek …

Hesni Asmarawati

Heni Asmarawati

3. Anton Heriyanto, A2, Sekarang tinggal di Perumahan Sanggar Hurip, Bandung.
No. Hp : 08112229XX
Email : anton.heriyanto[at]attglobal.net

4. Ning Rahayu, A2, sekarang tinggal di Leksono, Wonosobo ……
No. Hp. : 0812270712XX

5. Nurharyadi (Ninung), A2 , Sekarang tinggal di Wonosobo
No. Hp. : 0852921218XX

6. Saiko Kuncoro, A1, Sekarang tinggal di Tempel Sari, Kertek, Wonosobo
No. Hp. : 0813271532XX

7. Ida Tsamaroh, A2, Sekarang tinggal di …….. (ngendi kiye, opo ijik nang sudagaran? )
No. Hp. : 0813287036XX

8. Egawati, A2, 024706930XX, 02483141XX, Semarang

9. Surahono, A2, 0818081866XX, Jakarta

10. Supraptomo (Omot), A2, 0813283479XX, Nang ngendi cah siji kiye ? hp ne yo pending je ….

11. Miftah, A2, 081227161XX, Wonosobo (bener !?)

12. Asih, A3, 081227090XX, ……………. nang ngendi kiye ?

13. Supriyatin, A1, 08118629XX, Jakarta

14. Endang Darujati, A3, 0857521324XX, Balikpapan Kalimantan

Mohon maaf, untuk alasan keamanan no hp dan alamat rumah tidak sepenuhnya ditampilkan.


Responses

  1. Barusan aku telpon-telponan karo Bapak ku tercinta, terus cerito2….terus njaluk tolong cari info Saiko Kuncoro dan akhirnya tepat jam 13.00 WIB tadi ada panggilan dari Ponselku ternyata Mr.Saiko lah yang calling aku…weleh2 kaget and seneng ternyata kawan kita satu ini masih beredar di Dunia Kertek sana dan masih berbisinis Klembak lho Mas Pam.. Senengane mas Pam kan rokok Lisong seng nganggo Klembak menyan… he…..he….. he…… Who want to know Saiko Phone Number?????????? Call me ya ya ya ya …dia ada di 0813 2715XXXX….ditunggu ciao

  2. tambah 1 lagi nih calo ne … ayo ayo … kertek…kertek … ha..ha..😀

  3. Wah seneng tenan di call karo Mas Arwan and Mas Saiko(Juragan kayu……)ternyata masih ada juga yang di Kertek koyo Saiko,Ahmad Syakir,….kon dolan nang Kertek nyetrum iwak nang kali karo Saiko….digoreng garing karo ibune Ahmad Sakir enaaaak tenan.kenangan indah nang Kertek.Mas Pancat,niki no Hpne Ida lulusan A2 th 1988 : 0813287036XX.Lumayan nambah terus sing ketemu,Saiki arep menehi no telp ne Ahmad Sakir.

  4. Waladalah…. semalam saya juga ditelpon jam merk “SAIKO”, yo jan bener Pak Anton, dia wis dadi juragan kayu kirime ke Tangerang…..tapi saiki wis ngaku tuwa,mula jare wis ora gondrong. Syukur2 pd sadar…..

    Nek klembak yo ra sah diomong mesti jodho karo mbako…ngomong mbako yo Arwan sing seneng….padhahal mbiyen nek ngrokok…wadhahe rokok nyeprut isine rokok liya….ha..ha..ha ketara ngecer… Pak Anton de’e ora ngerti mesti kan?….Pak Anton mkash ya lamatnya…mdh2n bis ke mbandung golek kathok ke “FO”…

  5. He..he..he Pam aja dibuka kae rahasia rokok malu jadinya…… nek saiki yo ora Pam bungkuse Ireng Premium, isine yo ireng kuning Premium… weleh2 somse dikit deh… Ha…ha…ha… Kang Pancat baru tahu ya kita calo….emang dari dulu kita calo penumpang.. Sekarang udah dikembangkan dikit dong jangan calo tapi ” MARKETER ” cari Nasabah.. Koyo Mas Anton Cari Klien juga kan yo Mas Anton….??????

  6. Iyo Mas Arwan……ojo podo dadi calo tapi…..marketer alias sales…he..he…luru customer nang ndi2 ora.

  7. ayo-ayo dodolan…. opo sing arep di dol nang kene… ya udah lah pada buka rekening di kita aja deh…. kita udah online selindo lho…… tinggal pilih-tinggal pilih……he…he…he….

  8. Walah Arwan…mentang-mentang ditarget terus wel-welan golek nasabah….ayo..ayo cepat dapat lambat ketinggalan…..hadiahnya payung ditambah kaos dan jam dinding nek isih ana ora digawani pegawaine…he..he..he

    Istilah Marketer masih kalah bagus ada lagi mas “Mclaren”….alias “makelar”…jangan bilang..bilang ya….saya salah seorang anggotanya…he..he..he

  9. Ha….ha…ha…ternyata kita profesinya ngga beda jauh yo…dodolan karo target……….padahal nang sekolah ora tau diajari dodolan……………..podo salah jurusan..kudune melebune A3.Ngomong -ngomong kok alumni seka A3 karo A4 ngga ana sing nang kene??

  10. Ana mas Anton aku nembe di sms karo Endang Darujati alias “Endang Hell Hole” A3 datanya udah tak kasih den bagus….Dia di Balikpapan…suaminya orang bugis katanya, sudah punya anak 1 laki-laki…nambah maning.

    Tak tanyain Halimah A1 alias kak Lim jawabnya apa coba, “Aku gak ngerti, mungkin kak Lim udah jadi Onta kali sekarang”, gitu…he..he..he

  11. Tambah lagi rupanya masih ada yang jauh lagi ya nang Kalimantan kono… enthuk Daeng maneh… Aga kareba Hell Hole….??? Ayo para Mclaren cari terus orderannya…… sing cok nggowo hadiah ki biasane ibu-ibu Iwabri lho Pam nek Bapak2e males soale kualitase biasane seng murah2…he…he…..he….

  12. Yo iyo… boro-boro mikiri kualitas sing penting entuk akeh ben kabeh kebagian….lha malah ngaku de’e prige tah. Nek Iwabri yo wajib hukume ngungsungi
    …lha piye dibagi-bagi nggo mertua, tangga kiri kanan…lan liya liyane hi..hi..hi

    Hell Hole ngeluh mau nakokno ana sing nang Balikpapan ora kancane dewek kiye…jarene dekne dhewekan kaya “kethek ketolop”…malah ngomong bisa-bisa kesuwen nang kana malih dadi “Macan”….mesakkan….tapi seneng kayane dia..buktinya…punya anak..bener ra kang…ho’o.

  13. suwe2 dadi black hole … biso gawat kiye … ayo ndang diparani selak dadi macan …..

  14. angkatan 90 mana ya ?

  15. jebule tak rasaake wis suwe. seko 84 tekan 87 neng klerang saat2 terindah kumpul karo kanca2 anane mung nguyu, miyeng, kadang ya kurang ajar karo guru, eh begitu wis dadi wong tuwo lg wae nyesel akeh banget dosane tp enyong yakin beliau2 yg mbimbing n ngajar sangat iklas n wis ngapuraake atas kenakalan2 yg kita lakukan, opo maning wingi bar ketemu nang lustrum smada ke 7 sangat menjdi hiburan kanggo ati iki partama ketemu pak n bu guru yg pemaaf, keloro ketemu kanca2 sing wis pada uwane ketelu ndeleng kemajuane adik2 kita skrg, gedunge ya tambah megah pancen sih egen ruangan seng isih ajeg kaya biyen ya itung2 dadi ruang cagar budaya ya nek kabeh dirubah kan dadine nilai kenangane berkurang. wis ngene set gammpang dilanjut salam utk konco2 angkatan 87


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: