Oleh: pancat | Juli 11, 2008

Formulir Data

FriEnDs, Mungkin ada baiknya bila kita isi data kita, biar kita bisa saling lebih mengetahui posisi di mana kita sekarang.
OK ?? mohon download Formulir ini setelah diisi bisa dikirim kembali ke saya via email (pancat[at]webmail.bppt.go.id). Nanti setelah banyak yang mengisi akan didistribusikan kembali via email, atau juga ditampilkan di website ini (tentu saja untuk data2 yang bersifat publik dan tidak rahasia).

Di tunggu yaa …

Untuk sementara yang sudah terlacak adalah :

1. Arwan Zamroni, A1
2. Pambudi, A1
3. Ahmad Firdaus, A1
4. Joko Octavianus Handoko, A1
5. Sapto Ari Setyanto, A1
6. Pancat Setyantana, A1
7. Sri Ambaryati, A1
8. Eko Junaedi, A1
9. Heni Asmarawati, A2
10. Anton Heryanto, A2
11. Ning Rahayu, A2
12. Nurharyadi (Ninung), A2
13. Saiko Kuncoro, A1
14. Ida Tsamaroh, A2

Yang lain ??mudah2an segera kita bisa tahu dimana gerangan.
Regards,

Soepanchard …


Responses

  1. Hallo semua…..aku dari A2 lulusan 1988,wah suprise sekali ternyata ada juga teman-teman SMA 2 Wonosobo yang ngumpul di blog ini.Ada Mas Pambudi,Mas Saiko,…..aku nyari Mas Ahmad Sakir..apakah ada yang tahu dimana tinggalnya?

  2. Untuk sementara Ahmad Sakir belum terlacak. Mungkin masih di wonosobo juga loh … kaleee….

  3. Mas Pancat matur nuwun..kalau ada Reuni tolong undangannya…sudah kangen ketemu teman lama.

  4. Tentu nanti akan dihubungi kalo ada reuni. Rencana bsk lebaran mau kumpul2. Ketua panitiane Pambudi…
    Ayo pam, diakomodir keinginan temen2 ini ya …

  5. Mas Anton nek pingin ketemu Sakir,langsung aja kalao ke Wonosobo langsung ke Kertek dia Masih di Tempel Sari di rumahnya yang lama nek ora salah tapi info terkahir yang aku dapat dia jadi juragan angkutan truk…… jarene tapi…..

  6. Mas Arwan matur nuwun informasinya…..Mengken nek kulo kundur teng Wonosobo tak mampir griyone Mas Sakir…. Wah wis pada dadi juragan kabeh,Mas Saiko Juragan Kayu,Mas Sakir Juragan Truk………..

  7. Reuni……kayane sip ya…ketemu kanca-kanca lawas ….arepa wis padha ana sing putih rambute, lemu brengose, lemu awake, bothak gundhule lan akeh anake ting trindil tapi nek ketemu mesti …..critane ora adoh seka Klerang….Mangan soto, sgpc mbok iro…diseneni gurune, piknik ke Bali lan mangan bengkoang ditambah “her” cross country seka guru oleh raga Pak Bambang….hayo ngaku sing rumangsa mbiyen lemu ora bisa mlayu…he..he..he

    Tapi sing dadi OC nek sing cocok ngalicok yo seka kalangan Kominfo…sebab urusane mesti karo informasi yo ra kang…..aku tut wuri handayani…..tak surung sak krungkebe…ha..ha..ha

  8. Biyen wae wis diarani lemu..po maneh saiki ?
    ono sing duwe fotone mbok iro ? ben biso nampang nant internet, kelingan ra sopo biyen sing wis tau kon mangan soto 6 mangkok nang ngarep kelas ? hayo ngaku wae … gantian kuwi mengko nek ketemu Pak Tribono kudu di traktir balik.
    Nek nyong sih kon cross country yo nyerah wae lah. Tapi nek saiki nek kon main volley yo oke wae … maine bengi tapi, VOLLEY BALL ha…ha…ha…😀

  9. Ngawur ae 6 mangkok…. 4 mangkok nggo wong loro koq…Inyong karo Fajar …iyo saiki jare Fajar wis dadi pengusaha sukses neng Wonosobo jarene tapi nyong yo durung pernah ketemu….. Kang Pancat engko nek ketemu pak Tribono gantian tak Traktir 10 mangkok sotone mbok iro…he…he…he…

  10. sriambaryatididik@yahoo.co.id

    iki alamat email inyong

  11. Bener Cat mbiyen….nek kelingan rupane Arwan karo Fajar…. jan upama difoto…mesti apik tenan..nontone saiki…lha piye kon mangan soto padhahal nember madhang…yo jelas kemlakaren..huwaha..ha.. mripate plirak plirik….muyug-muyug wetenge….hihi

    Prige Kang Arwan Kayane 8 mangkok bagi cah loro..malah…ha..ha..ha, Kan Pak Tribono wis ngukur karung berase kali…hi..hi..hi

  12. sik tahun 1995 ra entuk gabung yo kang?😦

    Admin :
    monggo2 mas menawi badhe gabung.
    btw, penjengen mbok yo ngenalin diri saged ? ben podo kenal dsb. dsb. sopo ngerti biso di pek mantu😀

  13. Halo Dik Agoes Pethit dan Dik Joko….

    Salam kenal nih, siapa aja boleh koq gabung dan kita seneng semua, soalnya kan tambah rame jadinya.
    Bener kata admind tuh siapa tahu biso dipek mantu…. mantu2 cuci piring maksudnya he…he….


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: