Oleh: pancat | Agustus 1, 2008

Ketemu maning – ketemu maning karo konco lawas …

Sore mau pas ijik nang kantor ono wartawan Reuters sing teko nang kantore inyong. Tiwas Ge eR tak arani di foto arep di lebokake nang berita Reuters je … jebol ora sido yo wis lah ra popo, tak leboake nang internet wae nang webe smada88 wonosobo, sing penting nang internet kan iso diwoco juga. iki fotone nek arep podo ndelok. Jebul wartawane kuwi mau sopo jal ….. Supriyatin, konco SMA. Padahal mungkin wis 20 tahun ra ketemu. Terakhir ketemu kan biyen pas nembe lulus SMA tahun 1988. Dadi sing wis copy darat karo inyong wis ono wong telu kiye, Firdaus, Kokok Diduk (tapi ra sempat difoto je pas teko nang omahe inyong wingi kemis), lan terakhir yo Supriyatin kiye… ono sing arep ketemu maning karo inyong ? mengko tak suguhi internet karo laptop wae. wong nek nang kantor yo ra ono panganan si. nek nang omah ale ketemu mengko tak gawani opak lah. pokoke beres …😀

Iki foto asli, bukan rekayasa atau hasil dari editing … keno manggil Roy Budi Subroto ..eh.. Roy Suryo ….

SoEpAncHarD and SoePrIyAtiN

SoEpAncHarD and SoePrIyAtiN


Responses

  1. Mantep lemu-lemu…karung berase yo gehe-gedhe…kaya isih klas III SMA ning kancane yo sing sak umuran..he3

  2. Sing komentar jg lemu2.
    Wis pokoke nek ketemu, delhok sing paling bunder sopo?

  3. podo lemu2 mangane akeh ya….
    ope maneh sik sak iki nang reuter’s hehehe…
    manglingi…soale bunder tenan hahaha..sory mas Yatin…

  4. Mr. Pancat, itu yg disebelah security dephub ya ???
    Wah… enak ya… yg seputaran jkt bisa sering ketemu sama teman2.
    Nanti kalo bisa Koko juga difoto ya cat…

  5. Kayane sih iki kehendake Gusti Kang Maha Agung Deh …., Kok Yo Pas temen 20 th ngono lho …, nek ora sih yo eman-eman tenan Yo ….,lho …, lha wong saiki yo wis tuwo-tuwo kan wis podho mantep-mantep ( wis Temuwo ngono lho …), Pokok-e piye nek digawe kompak maneh koyo pas isih SMA …,

    Nyonk Th 2004 wis tau melu reunine SMA-2 Tapi angkatan 82-83 , dadi nyonk ora ono sing kenal , wektu iku sing sponsore Pak bupati Wonosobo krn beliau Lulusan SMA-2 angkatan pertama ( Pk . Trimawan) , iku yo wektu iku sekitar 22 Th lah mereka ketemu lagi …..

    Hayo Kita Kapan …, Piye nek nyonk usul ngumpulake Dana sithik-sithik seko saiki nanggon sopo ngono , Mas Pancat Opo Mas Pambudi …,opo Mas anton ( sing wis dadi Boss)Ngo persiapan Reuni …cilik cilik-an Piye …., dadine Pas reuni ora Abot biayane …, karo coba ngolek sponsor Po ….?????, heheheheh …, wong saiki bupati dudu wong SMA-2 …, hehehehehe ….
    Wong MAN Mendolo Yo …, heheheheh ….

    Salam
    Hono

  6. Sponsore sopo wae sing gelem, ora kudu bupati.
    Sing penting NIAT sik, trus SEMANGATE.
    Pasti ono dalene. Kita pikul bareng, nek kepepete reunine ngowo rantang dewek2. Sing penting sirahturahmine….

  7. Rasah perlu sponsor wong sing kerjo nang bank yo akeh kok, sing dadi juragan yo akeh .. Ho’o si. La mengko gari nongkrong wae nang alun2 sing ombo. Gari nggowo kloso karo rantang.
    La nek ngurusi sewo tempat dll kayane sopo sing arep dadi EO ne? Nek sing nang wsb gelem ngurusi si yo oke2 wae tp pige carane? Ning, opo Samaroh, Saiko gelem ra? Hoy … Tangi-tangi, sauuurrrr ….

  8. Makanya kalau nggak mau susah-susah ayo reuni nang Sekayu tempat tak sediake tenan (Gelanggang Remaja)… makanan tak siapke(segone wae mumpung delok neh panen)…penginapan tak sediakke ( Mumpung tenda isih akeh)…..

    Transportasi tak kasih peta jalan-jalane… Firdaus siap jadi pemandunya…. Apalagi ayo pilih Sekayu sebagai tuan rumah reuni Densus Smada 88… dijamin pasti nggak ada yang mauuuuu….. hayo juragan-juragan sing nang Wsb koordinir dong……..

  9. Gelem wae, nek gelem kabeh. Soko jkt, nyewa bis gedhe. Kan tambah seru.

  10. setubuh…eh setuju….
    ayo rame2 nag sekayu….
    nek ora opo numpak bis wae teko lampung kan pas nang tengah2 tuh…
    mangan duren wae nang lampung (ning nek pas mongso duren)…murah tur uenak tenan….

  11. Emang otak mesum… Bocahe cilik tp napsune gedhe..
    Setuju… Setubuh…
    Liyane endi komentare…
    Ojo kerjo wae…

  12. Yo ora otak mesum…wong setubuh itu artinya tubuhnya cuma satu kok. ho,o si

    Kiye nyong nembe di sms ibu Heny Asmarawati isine sida reuni apa ora…nek A2 jare sida…Yo wis nek A2 sida kan tinggal melu gabung wae…setubuh juga apa ora kiye…he..he..he

  13. Memang ket disik A1 kan, bisone numpang usul. trus sing jalani wong liyo. nek wis mlaku tinggal numpang.
    memang ide yang cemerlang………….
    pokoke ora ngelem susah.

  14. Po ale reuni nang Bali wae ? nang denpasar … dadi karo napak tilas pas piknikan biyen …. setu – pret ? ojo setubuh wae ah … ono sing dibawah umur iki.

  15. Sedelapan saking geleme ora se 7 tapi se 8 101 % setuju nek reuni nang Bali neh tapi kudhu kabeh melu nyong tak ndaftar jadi ketua maneh Kokok dadi wakil neh piye Lek?????…. Nek untung neh ngko tuku opo maneh Kok??? nek untung saiki ojo kaset Kok tapi Mobil…..Ho…ho.ho….

  16. thank friend…….
    My contac person 085227446822, 085729010511.
    Now I work at Tourism Office of wonosobo regency.

  17. Gile…men…
    Oni sak iki wis dadi wong barat….
    hehehe…
    On…piye kabare men…
    good luck deh…

  18. Ho’o wis biru durung ya mripate…kayane wis ora teyeng ngomong nyong jah….prige kabare On…fine-fine mbok….

  19. hello on, ho a yu ? ai hop yu ar fain.
    ho ebaut wonosobo nou ?

  20. enyong duwe gagsan…..
    nek reuni siki dilarang nggowo keluargo piye…….
    sebab konco2 sing mbiyen duwe “cerita cinta” ben bisa kelakon maning idep2 reuni cinta……. edan mbokan……. !!!!!

    Next……
    acara kedepan harus bawa keluarga komplet, siapa tau ada yang sudah mencari calon besan………. konco dadi besan……..

    untuk pancat….. thanks a lot broer………
    untuk koko…… kok ilang to ? sepulang dari Magelang dulu…. kelingan ora……?
    untuk indarto……. mbiyen wis tau gelut……. apa perlu reuni gelut……. hahahahahaha

  21. ada beberapa teman kita yang belum mengaruhi bahtera rumah tangga, baik laki2 maupun perempuan………
    piye nek dijodohke wae timbang selak dadi akik malah payah……….
    —–Edited ————–

    mari kita bantu mereka mencari solusinya ben cepet2 rabi…… kon kepenak kok ora gelem, angel temen tah…….. kwekwekwekwek

  22. when we remember about school……
    we always remember about the building
    we always remember about the teachers
    we always remember about the girls
    hehe hehe hehe

    kemari kita kumpul panitia reuni : owik, guntur, priyo, edi ( P carik ), ida, aris, agus kris, omot, prihadi, azam, umi,

    pokoke kompak kabeh………
    temen2 di wonosobo udah bergerak cepat, nek temen2 dari jauh tidak kompak dan dateng yo kebangeten.
    nek ketemu nang ndalan tak gembesi rodane…..

    mari kita selelu kompak walau tidak selelu ketemu, minimal selalu komunikasi………

    thaks guys…….

  23. Kiye londho Garung rodho geblek juga ya idenya… reuni Cinta, reuni gelut , enakan sekalian reunai bal-balan wae yok On A1 lawan A.2 tak jamin A.1 pasti Kalah.. wong pemaine wis koyo gajah kabeh he….he…he…….. Buat Panitia reuni selamat mudah2an sukses….

  24. NGONO..lah,!
    Tambah ramai iki.. On konco2 liyane, mbok diajari ngenet. Ben podo komentar. Kan dadi ramai…, akeh critane…, akeh nostalgiane dll.

  25. Oni….. yang namanya reuni itu harus bawa keluarga (terutama istri/suami), biar reuani cinta waktu sma kembali teringat.
    Nah… saat yang bersamaan langsung terjadi reuni cek-cok dan reuni gelut, biar tambah rame reuni-nya ya…. ha… ha…..

  26. Fir .. reuni karambol wae po ? ntar mengko tak nggowo.
    untung wae ra ono reuni “cross country” liwat desa sebelah, bisa mampus inyong ….

  27. Dasar Oni ora wani mbayar dobel karo bojone emange deke pernah pacaran karo sopo si sak ngertine nyong deke ora tau payu

  28. Sori ya On nyong memang ceplas cplos nek ora trimo nyong gelem di itik itik kok

  29. Nek reuni aja nang sekayu tapi nang Purwokerto ngko nyong tak bali nang Wonosobo dadi ra ktemu edan kan?

  30. Sido ne nang endi reunine?
    Tgl piro?

  31. Opo….. kokok iki…………..
    ketho’ tenan mesti durung urunan bocah iki…….
    Tagih chat, nek ora gelem sita harta kekayaannya.

  32. Justru lg mikir… Bali po ora?
    Ono sing gelem nganter bali nang jakarta ra? Males nyong nang dalan mesti macet2an. Arus balik masalahe.

  33. Walah kokok iki, payah …. biyen jare pengen ngajak reuni2 malah ra bali …
    jarene ning acara tanggal 4 oktober nang RM sindoro sumbing, siyono kertek.

  34. +*”_”*+*”_”*+
    * *
    * *
    * *
    “* *”
    “*”¥”*”

  35. Podo turu iki… Turu kan ibadah…!

  36. yo turu wae arep sahur ngko mbengi….. reuni ben dibahas cah-cah wonosobo wae… enyong yo ora bisa teka… bisane ndonga’ake mugo-mugo acarane sukses lan biso podho kangen-kangenan… Ok Fir kito reuni se’Plembangan be yo Fir, gek kito bikin ada’an atau lenjer bae yo ndak??? atau buat Selam be yo…. Insyaallah aku ke Prabu gek Lebaran… Klo di Sekayu sepi olehnyo ndak katik dulur…. see you

  37. eh…wis rame2 malah podo turu…
    prige si tah…
    nek ndelok fotone oni kok rasane prige ya…
    perasaan mbiyen kae cah nggarung siji kiye cendek sikile ning nek mlayu banter..hehehe..opo maneh nek pas numpak gl ijo…wah..medeni tenan…koyo densus 88..hehehe..kelingan pora de’e on….
    mbiyen kae nek de’e di goleki tentara…
    lha wong anak’e tentara kok di goleki tentara hihihihi…
    on…de’e mbiyen menengan kok sak iki dadi play boy ngene si…ra salah …iki mesti sebabe masa kecil ora wani pacaran…
    de’e bojone opo sik mbiyen cah kalibeber sik kon cidek siji2ne….hihihi…ke3buka kon kartune….

    nek reuni yo usah gelutan lah…kan sak iki wis tuwo…gelute nang lapangan batminton wae…nyong tak udu kok wis…
    ayo..sopo wani…

  38. saur men….eh podo solat traweh
    Puasa2 kok malah turu bae….
    Wis genah durung kiye reuni kapan karo nang ndi…..
    soale nyong bakalan bali jakarta maning sekitar dino minggu opo senen

  39. Diundur wae reuni ne… Nek lebaran susah ngo nyelak wektu sediluk, ming ngo reuni. Kecuali skalian mudik.
    Tp nek dino biasakan, biso nyelak bali sediluk… Kan dalanan yo ora macet. Dadi kiro2 waktune biso di jadwal.
    Ngapunten niki ming usul…

  40. yo wis kokok mengko nganaake reuni dewek wae pas dino biasa … reuni dewekan tapine …. mbayangke nang ngarepe ono kanca2, terus ngguya ngguyu dewekan ha..ha..hi..hi…hu..hu

  41. melas temen si…
    de’e ra iso bali po..kok…
    ora oleh thr po….
    pecat wae bose nek ora mbagi thr

  42. Hik..hik..hik…
    Melas yo nyong.. Wis ora enthuk thr, ora biso mudik, ora biso tuku klambi anyar…ora biso reuni…
    Wee…wee…
    Memang kejam ibukota…
    Ngawe wong stress…ngaya-nguyu dewek..
    Memelas banget…

  43. Yo wis…kiye Koko ora iso bali jadi nek setia kawan reuni di review ulang piye….
    hik…hik…hik…

  44. Yo gak usah di review…tp ngerencanakno maneh. Ngo tahun ngarep… Ben biso podo siap2. Arwan jg gak biso kan saiki. Nek nyong sak benere isik nunggu… Sopo ngerti enthuk tiket kereto soko yogya. Ben ora keno macet baline…

  45. Setuju banget di rescheduling wae reuni ne… ngesok lebaran bentuk panitia seng mantep ojo asla-asalan panitia ngono sekalian karo angkatan liane ben dadi reuni akbar….. ini sekedar usul nek diterimo nek ora yo wis ora opo-opo… jenenge wae usul….

  46. S E T U J U… S E T U J U…
    Ora usah akbar, yo ra popo.
    Misale: angkatan 80 sampai 90. Kan lumayan. Nek ora angkat 88 tok, tp di komplitke wong2e, trus di jadwalke 3-6 bulan ke dpn. Opo lebaran maneh, tp rencanakan 1 th sedurunge. Ben biso ngatur jadwal. Maklum jadwale padet. He..he..he… Padahal ben biso ngoyak setoran.

  47. Walah ruwet temen dene dadine….wis nang Jakarta tahun-tahunan isih wedi macet…mulane bali wonosobo pas bada dadi ora macet nang wonosobo, lumayan kan seminggu ora kena macet….

    Wis lah nek nyong santai wae sing penting reuni karo mboke ndingin…njaluk ngapuro sedaya kalepatan…Arep direncanake maning, arep di reschedule, arep di..apa maning istilahe ora masalah..setubuh bae,…e..se7..bae, sing penting ngesuk ketemu pancat, indarto, sergo, ida dll. Istilahe apa ra ngerti lah…wong sekalian silaturahmi halal bi halal..mangap-mangapan…kaya kuwe…

  48. Ora ruwet kok pam. Iki ming ngisi komentar, ben rame. Nek ora ngono, ora seru…
    Paling ora sesuk sing reuni, kan biso ngisi foto2 karo crita2 nang blog iki.
    Ojo lali oleh2…
    He..he..he…

  49. Nyong yo ngerti sing ruwet kuwe kan komentare…he3. Prige kiye, dari bahasa kayane de’e wis mendaulat diri nek ora biso bali ya….entuk ora tikete…nek ora entuk “Ngeblek” wae kaya jaman SMA kan de’e pinter….ho’o si…bener ra Cat…meong.

    Yo wis lah kok nek ora bisa bali yo rasah meksa..sesuatu kalau dipaksa pasti gak enak…bener ra.

    ……………..Wooooyyyy………..bangun………..bangun……..

  50. Wis,ayo podo mulih nang Wonosobo wis disiapke Gebleg,Tempe Kemul,Mie Ongklok,Budin,Telo…karo Panitia.

    Wis 20 th ora ketemu nek ora ketemu dadi gelo….

    Panitia wis mati-matian kerjane…ayo podo teka REUNI…..halal bihalal and maaf maafan.

  51. Podo ati2 wae nang dalan…
    Selamat reuni….
    Salam ngo konco2…
    Trus” MET IDUL FITRI 1 SYAWAL 1429..”
    Ikan kakap
    Ikan patin
    Mohon maaf lahir & batin…

  52. Kaya uda Faisal di Suami2 takut istri…hehehehe…
    PENGUMUMAN…nyong wis tekan wonosobo…hehehe….
    sik baline pas macet….ciciaaaannn deh lo….
    Btw..met macet2an eh macet beneran de….

  53. Pancat ndlelep wae….opo agi siap2 mangkat…
    Opo malah wis nang Leksono ya…..

  54. Selamat reunian yo……
    Salam untuk teman semuanya dan keluarga.
    Dan…………..
    “SELAMAT HARI RAYA IDHUL FITRI 1 SYAWAL 1429 H”
    Mohon Maaf Lahir & Batin.
    Firdaus dan keluarga
    di Prabumulih

  55. To all smada88 friends…. selamat bereuni ria…selamat lebaran salam untuk semuanya….. harapan saya reuni ini merupakan langkah awal untuk sesuatu yang lebih baik dimasa depan.. jangan jadikan reuni ini hanya sebagai temu kangen aja,, setidaknya ada hal lain yang bisa dilanjutkan dari pertemuan itu, Salam buat semuanya…

    ” SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1429 H”
    Mohon Ma’af lahir dan batin

    Arwan Zamroni dan keluarga

  56. . . . . . I D E M. . . . .

  57. Indarto, nyong wis nang Leksono man …
    Kokok ngirit re komentar … Lagi ngeleh opo ya … Po tangi turu ? Raup ndisit kok …
    Arwan nek reuni yo mergo temu kangen lah … Opo perlu gawe yayasan mengkone ? Yayasan smada88🙂 he he dadi ngemben biso nganaake bhakti sosial, fun bike, bal-balan dll … Tentu saja sing ngoordinir yo sing nang wonosobo yo ra? Nyong mung melu gong bules wae …
    Pambudi yo ndlelep nang endi iki? Po lagi bermacet ria nang ndalan?
    Ayo ayo, podo nanggon pak karim mumpung nang wonosobo ben podo ilang dosane, kelingen biyen prige ?

  58. Ya kayak gitulah maksude kang…. next time must be better…setidaknya ada social efectnya gitu loh…. kita harus menyadari bahwa tentunya masih banyak saudara 2 kita yang belum bisa mencicipi kemerdekaan ini kayak kita2 yang udah makmur and lemu2… so apa salahnya kalau kita ngebantuin mereka yang belum “lemu” biar rodho makmur ngono lo kang… mungkin tidak untuk kita tapi untuk anak2 kita dimasa yang akan datang…. setuju po ora ?????

  59. Walah…nanggone pak Karim dalane rusak…(taun wingi)
    nyong pas arep nag koripan lewat leksono walah…
    dalane koyo kali asat pas nang daerahe p. karim
    salam wae wis…
    Cat..prige sidone reunine…sido pora…?
    kok ora ono ulem2, sorry nyong lagi tekan seko jagja…dadine rung kober nyamperi panitia

  60. yoi In, reuni sido tanggal 4 oktober jam 10.00 bertempat di RM sindoro sumbing jl. Kertek KM 5 wonosobo (sebelah SPBU siono kertek)
    nek podo buka email sih undangan wis dikirim via email.
    jarene ning, pak tribono, bu les, p bambang, p sri podo diundang….

  61. Ora podo nongol. Isik podo ngawe ketupat po..? Sampai2 tangane kejiret janur…
    Opo podo kademen…? Salam ngo konco2 kabeh sing melu reuni yo…

  62. Sepi trus…
    Podo kakehan mangan ketupat po..?

  63. . . * . . . .* . . . . * . . . .
    . .” . . .¤ ¥ ¤ . . . ” . .
    0 0 0 0 0 0
    ¡ . . . . . . .
    . . . . . . .

  64. walah sik bodo nang jakarta kesepian. . . .hehehe. . .padahal reuni suk sabtu rasane nyong yo ra iso teko soale ono kontrak karya sik kudu tak tekani pas dino setu juga, sorry men nyong yo lagi trimo undangane seko email.
    iki si lagi njajal njaluk mundur wektune ning durung ono tanggapan.
    walah padahal guru2ne podo di undang ya. . . .hikhikhik

  65. reuni kolo semanten heboh sanget rugi lho sing mboten dugi. ono goyang gergaji lho ha3

  66. hikhikhik…
    yo wis lah..sik penting malem Jum’at-e wis reuni karo Sakir, Kris, Ninung, Prichadi karo Aton…
    Trus foto2 ne ndi iki….

  67. mulane akeh cah A2 oni, ninung, anton heryanto, indarto podo ra teko tgl 4 okt lalu, jebul wis podo reuni ndisit ya.
    nek foto2 … jajal takon karo panitiane wae, wis dadi po durung (emang saiki foto isih nganggo kelis?, digital mbokan) soale hp ne nyong wis jadul ra ono kamerane dadi yo wajah2 kanca2 cukup di inget lewat memori otak wae ora nang memori card apalagi MMC.

  68. Nek ora ono fotone, reuni ne gagal, harus diulang lagi…..

  69. setubuh…eh..setumu…eh…setuju…

  70. ono foto opo ora (tapi sing jelas yo mesti wae ono lah) reuni akan tetap diulang tahun depan (nek ora tahun depan yo 10 tahun ato 20 tahun lagi, ben wis podo peyot pipine) pas le-baran maning …. dadi siap2 seko saiki kanggo ngatur jadwal.
    kon podo sabar kok angel temen si ta pengen ndelok fotone seko internet…mulane wingi teko pas 4 okt kuwe dadi weruh kanca2 ora mung seko foto tapi biso live show ndelok wis podo tuwek2 lan ono sing mulai pikun he..he..

  71. Nek Ninung emang reuni kelas Jum’at yo ra teko…
    Ning pas bengine male jum’at podo ngumpul sik nang Panti..siap2 tempat…
    Jane si yo pengen teko…wis di rencanakno dinggo teko juga…ning pas Rebo mbengi mbuka email…
    jebule ono Konsultan seko Australi sik nang indonesia mung sampe minggu 5 Okt. Jadi ya hikhikhik….ora iso gabung angkatan…
    BTW suksess deh buat panitiya…
    mugo2 seko reuni iki ono hasil sik manfaat buat kita semua khususnya dan umat ini pada umumnya…
    amin

  72. piye iki seng podo bali malah akeh seng ora milu to… nek indarto pancen rodho sonto banget… wingenane janjine arep ketemuan nggawe mie ongklok… malah minggat nang yogya…wah payah cah siji iki… awas nek nyong nang jakarta ketenu tak traktir de’e In…. wah ada warga baru lagi nih yang muncul ya Maryono karo Endah… Piye Ndah kabare??? esek nang Wonosobo ya???

  73. warga baru stock lama,sory br bk ,la yo ngono to mosok arek A1 kabeh,kok yo rak ono liyane selain koko,arwan,pancat,indarto,firdaus yg lain mana,gmn tim suksesnya kok krng sosialisasi to

  74. nyong isih ngeling2 endah ki sing biyen ireng manis montok, kelas 1.4. terus a31 po 2 yo. sing bapake tentara dadi wasit bola. tul, ga? nek iyo berarti memoriku sik limayan.

  75. La gek wae dirasani wis nongol wong iki…. lagi ngopo kang nang tenggarong wis musin duren durung.. nang sekayu lagi musim nih siapa mau durian datang aja ke sky…. mumpung kebunnya lagi berbuah manis-manis lagi……..

  76. walah, jajal di uncalno tenggarong,
    kene wis mulai ono, tapi regone puol larange wan, moso siji ana sing 100 ewu. gedhene yo ora nganti sabola voli.

    nek setu ki podho libur dadi akeh sing manyun nang
    ngarep komptr, tak delok akeh komen tgal 25

  77. weleh-weleh mar nang kono 100 ewu…. nek nang kene 100 ewu iso enthok 10 buah mar,… gede-gede trus enak-enak tenan, kiye enthes wae nyong karo anak-anak ngenthek’e 3 buah…. ngesok malah ono sing arep ngeterke 10 buah lagi… wah dadi muyeng ndase kiye…. pokoke sedia larutan penyegar terus kiye……
    Fir prige prabu wis musin juga sing seko muara enim opo pendopo????

  78. wah maryono kok vulgar gitu se,jagan fisik donk,ternyt emang memorinya msh ok.gmn jd dibwin apel malang,brp bj,eh ambil sndr aja kemalang ya

  79. Maryono…bukan vulgar tapi terlalu jujur kacangijo…dadi ngomong apa anane…disyukuri wae ternyata ana sing eling-eling…

    Ngemeng-ngemeng masalah duren alias durian….sing jelas ora tahu telat ana duren yo nang Jakarte….dari sabang sampai merauke berjajar duren-duren…regane..cukup representatif…malah ana sing Rp. 500,- per biji ning karo bakule duncalke terus de’e kon ngekop Waan..kaya pas main bola gelem pora…he..he..he

    Kokok siboro Kokok…bener kan apa maneh nang nggone Kokok duren montok..eh..montong ding…mesti ana..bener ra le…tangi…tangi…ngiler wae.

  80. walah. . .tuku duren regane 500rp kok ngnggo bundas, kae nang banjarmasin yo ono duren 5000rp.
    ning kon nunggoni seko pentil nganti mateng.
    Wan sorry ya, soale gaweane nyong ra iso di dugo, yo jenenge wae kacung swasta dadi yo kon mangkat nangndi wae kudu manut. ra koyo pgw bank.
    suk lek wis dadi pengusaha skses ora kudu ngalor ngidul maneh.
    neng de’e yo suk wis dadi dirut bri jg. mana mau knl kt2 ya gak?

  81. untung isih ono turahan strom,,,,abis ra nggowo ces2san.. je.

    jakarta ki akeh wong, tapi arep ketemu wong kok angel audubilah yo. arep tak luru siji2 ngko nek nyasar,, jare koko paling raono sing nggoleki.

    nek duren 500ewu ki maksude ono sing 500 ono sing1000, yo pam? nek soal kejujuran kayane nyong mulai smada biyen je.

    untuk mba endah,,, pengen jane njupuk dewek apele nang malang,,,, tapi ngko nek wis tekan kono wedi nek wegah bali,,, kan berabe.. nyong jane pernah namng malang ning 18 taon kepungkur.

  82. alhamdulillah mar dah sampai jkt n ketemu pancat skrng dah balik lagi?yang penting selamat sampai rmh lg,soal apel gampang,lha iku sing medeni kalau smp malang terus ndak tau jln plng, wis mendingan ndak usah kemalng ya to?

  83. yang penting nasibe tak terlalu malang, ga seperti kotamu,,, malang benar. tidak seberuntung nasibmu.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: