Oleh: pancat | Agustus 6, 2008

Duo macan – Trio Kwak kwak ….

Nek duo macan ketemu yo ngene iki. Sakjane si ono telu, dadi trio kwak kwak ha..ha… tapi sing siji malah ngilang dadine yo duwo macan. Ketemu langsung njaluk madhang .. ho’o si … ijik do kenal ora kiye ? Saiko sama Kokok …

Duo macan ketemu kiye ...

Duo macan ketemu kiye ...

La iki nek wong telu ketemu, dudu trio macan soale kan lanang kabeh … tapi dadi Trio Kwak Kwak …😀
Kayane Saiko lagi ngurus bisnis nang jakarta, dadi Trio iki temon wong suwe ra ketemu jare. Saiko jebule sering nang Tangerang ya ?

Trio Kwak Kwak ...

Trio Kwak Kwak ...


Responses

  1. Memang… Nek pas sekolah mbeling…
    Tuo ne yo tetep…mantep…
    Mbeling jg maksute.
    Jam kerjo yo kluyuran.
    Btw isik podo nganteng2 kan? Opo malah tambah..?
    Iki cah 3, wis biso kumpul. Endi L I Y A N E. . . ?
    Ojo jirih2 lah…!
    Ora2 ne di pecat nek ming mbolos sedina. He…5x. (ono setan lewat)
    Oce pren2 semau, jadi na kapan kumpul2 le..?
    Kudu tetep inget:” kumpul ora kumpul sing penting mangan”

  2. penting ora penting sing pokoke mangan ….
    saiki mulai podo katon asline

  3. Asline wis katon wit sma.
    Tp saiki nambah dadi…
    Wong podo tambah gede, dadine luweh tambah katon.
    Sesuk, bar jumatan biso ora pd kumpul. Paling ora sore tekan bengi. Melas saiko, adoh2 ora pd nemoni.
    Kan sesuk wis week end, sekali2 ngumpul sediluk kan ora popo. Wis 20 th mosok isik susah wae, ming kon kumpul tok…
    Ayo SIRAHTURAHMI utk menjalin persaudaraan.
    He…7x
    Wis mulai pinter ngomong…

  4. saiki akeh ngomonge mesti agi ngeleh kuwe. biasane nek agi kewaregen kan mung meneng wae.
    kumpul nang monaswae sing ombo pige .. opo nang jhcc wae ngesuk ?

  5. nang sekitar tb simatupang wae…
    nyonk ketemu customer nganti jam 4an..bare sih..up to me…
    nek arep mangan tak bayari…ning ora keno luwih seko ceban…nek luwih dendo…
    hahahaha….
    biasa wong marketing kan iso entertain….
    mumpung kantorku sik nduwe duwit…

  6. mana bisa In ngajak singo dibatesi budget nya…. kae wae wis methu asline jare saiko teko langsung njaluk mangan…..he…he…he….

  7. Makane : mangan ora mangan ngumpul…!
    Ojo ” kumpul ora kumpul mangan”
    Oce temen2…

  8. Wis..wis ra sah ngrembuk mangan….sing jelas wis padha gedhe2 karung berase..mula ya wis bisa ditebak kira-kira piye nek mangan….bener ra cat…

    Wis do tenang wae…intertain isih ana jatah seka wong Depok…ditabung wae sesuk dibobok…bener ra kok…wue…wue…. tangi..tangi

  9. Lha nek enyong maring Jakarta arep ditraktir opo nraktir kiye???? nek nraktir la dalah enthek jaspro thn 2008 nih….

    Prige Pam isih ora sisane jaspro nek isih traktir yo….he…he….he…..


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: