Oleh: Kokok | Agustus 8, 2008

Foto keluarga anyar maning kiye …..

Foto keluargane Pambudi,

Anake Pambudi .... Gerombolan si berat juga ni yeee ....he'e ...

Anake Pambudi .... Gerombolan si berat juga ni yeee ....he'e ...

Anake Pambudi sing em..Barep ... ora mlebu gerombolane si berat

Anake Pambudi sing em..Barep ... ora mlebu gerombolane si berat

Nek iki Keluarga ne Kokok ….

Kokok And Keluarga ... sing paling kiri kuwe bojone ...

Kokok And Keluarga ... sing paling kiri kuwe bojone ...

Anake Kokok, wah ... keren kan ?

Anake Kokok, wah ... keren kan ?


Responses

  1. For: Anton, Pancat, Surahono kie nyong si Krist
    podo piye kabare !!! sih kelingan marang aku rak, surahono piye sih komplit untune rak, pancat sih kelingan sumberan rak, anton piye kabare nang bandung. salam kanggo konco-konco eks SMADA 88 nek ketemu dimana aja…ojo marang desone. Salam kangen…..

  2. Kris akhirnya mucul juga…….khabare apik2,delok wae fotone konco2…wis lemu2 kabeh,ana sing wis putih rambute tapi tambah ngganteng.

    Piye Kris nang Bawasda…..ngawasine pejabat Pemda tenanan ora?He…he..he…Jarene saiki Wonosobo isine preman thok….kudu dibrantas men akeh investasi koyo Sragen.

    Salam

  3. Wah…Ikris…Jebul akeh ya sing ijik nang wonosobo.Tapi nek pas bali wonosobo kok nyong ra tau ktm yo?

  4. Yo ra ketemu wong kancane nang Wonosobo. de’e turune nang leksono….jauh men…ha3

    sing bali bareng karo nyong wae ra ketemu…opo maneh karo sing ora tahu ketemu yo mesti ora ketemu…alah mbulet temen


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: