Oleh: pancat | Agustus 11, 2008

BREAKING NEWS ……

Breaking News … berita seko wonosobo kiye hasil rapat panitia reuni, sing kirim Ning Rahayu :

===================
SEKILAS INFO ABOUT REUNI SMADA’88

Berawal dari rasa kangen akan masa-masa SMA, timbulah semacam ide dari beberapa teman-teman alumnus SMADA tahun 1988 untuk mengungkap jati diri teman-teman seangkatan.

Dari berbagai sumber, alhamdulillah dapat dikumpulkan berbagai alamat tempat tinggal, pekerjaan dan nomor telpon baik nomor telepon rumah maupun HP. Singkat kata di hari Minggu, 10 Agustus 2008 berkumpulah beberapa teman di rumah temen kita Ida Tsamaroh. Pertemuan tersebut menghasilkan suatu keputusan rapat (kayak anggota DPR aja ya … ), yakni susunan kepanitiaan Reuni Alumnus SMADA 1988 dan Kesekretariatan yang beralamatkan di ITC Jalan Kartini no. 3 Wonosobo. Banyak diantara temen-temen yang berkumpul melaporkan berbagai nama serta alamat teman-teman kita, akhirnya bisa juga ya dilacak dimana keberadaannya sekarang. Mudah-mudahan semua sehat wal afiat, amin !!.

Sangat dimungkinkan rencana kegiatan akan dilaksanakan di Rumah Makan WANABOGA berkisar tanggal 4 Oktober 2008 jam 10.00 pagi hingga selesai. Alternatif lain bertempat di villa PJKA.
Susunan kepanitiaan Reuni SMADA 88 juga telah terbentuk, temen kita Aries Setiawan yang dinobatkan sebagai ketua. Hidup Aries,… !!!!

By: Ning Rahayu
nenakamal42@yahoo.co.id

Susunan Panitia :

PANITIA REUNI SMADA88

KETUA :
1. ARIES SETIAWAN
2. AGUS KRISTIONO

SEKRETARIS:
1. SUBUH ONI WIYONO
2. NING RAHAYU

BENDAHARA:
1. PRIYO HANDOKO
2. IDA TSAMAROH

HUMAS:
1. BAMBANG YUNIARSO
2. SUPRIYANTO

KOORDINATOR:
KELAS A1
1. SUHARIYAH
2. SAEKO IRIYANTO KUNCORO

KELAS A2
1. ANNEKE YULIANTI
2. PRIHADI TRIWAHYONO

KELAS A3.1
1. ASIH HINDARTI
2. ARIS SETYAWAN

KELAS A3.2
1. ALFUN HAKA
2. NAHROWI (OWIK)

KELAS A4
1. ENDRO ISMANU

LUAR KOTA
1. ANTON HERIYANTO
2. PANCAT SETYANTANA

=================================


Responses

  1. Ok…best of the Job my friends….to form Smada88 homecoming committee…. Bravo

    Inyong manut bae…gari pira urunane kaya kuwe…

  2. SIP … tapi karo keluarga ora mengko ? ben podo kenal … tapi nek karo keluarga pertimbangan tempat po mbarang ya …
    kayane sing nang palembang kudo NRIMO ING PANDUM iki, soale penitia ne wis netepake pas sekitar lebaran nanti …

  3. Yo sabarlah…saudaraku yang di Sekayu…wong sabar ke gedhe anune…hi..hi…hi

    Tapi kadang-kadang demi jiwa korps Smada88…bisa-bisa dibelani mulih mboh piye carane…wong Hell Hole sing nang daerah mblosok wae arep bali…apa betul kang? Nek salah yo wis….ora ngompori lho….ihik.

    Nek petugas pajak reuni wilayah Jakarta yang bermarkas di Medang Barat sih anjurannya ya harus legowo..sabar..lan tawakal…ho’o ya CAT

  4. Syukur..sudah terbentuk panitia REUNI SMADA 88.

    Kita harus mengucapkan banyak terimakasih atas kesediaan teman2 di Wonosobo menjadi Panitia,kita2 yang diluar kota harus 100% support untuk acara ini.

    Mohon diperjelas lagi apakah keluarga diikutsertakan atau tidak,mungkin tergantung tempat,dana,juga yg lainnya.

    Bagaimana dengan Bpk/Ibu Guru?Apa yang akan kita berikan kepada mereka sebagai tanda terimakasih?

    Semoga,dalam rapat berikutnya sudah dapat ditentukan biaya,tempat dan jumlah pesertanya.

    Salam

  5. Jarene ” Asobirulminaliman” yo tak tompo hasil rapate,soal teko ra teko iku urusan nanti sing penting gerakan awal udah jalan…. Alhamdulillah….

    emang seko mbiyen wis sabar Pam saking sabare nganthi gede anune..he…he.. wetenge maksude kaya kue…… wue coba lihat web ini udah dilihat seantero jagad lho.. ana sing nang amerika, inggris, australia… apa ana ya dulure kita2 sing nag kana.. mudah2an ya bisa bali engko reuni…. Go Panitia lanjutkan perjuangan…. hidup smada88 .. go Aries CS.. Kami dukung anda….

  6. Tadi sudah ke wonoboga tapi katanya kalau lebaran libur 1 minggu. ada usulan?
    Yang mau datang sama keluarga nggih monggo. tapi kata owik yang ingin nostalgia karo pacare sma ya jangan dibawa.
    Kemarin ditetapkan yang panitia urunan 50 an untuk mengawali biar yang disini jalan dulu.
    Untuk pak guru yang mau diundang siapa saja. No pak Tribono sudah nemu.
    Tak enteni danane yo,……

  7. Sip.. lah…, mantab sekali !!!
    Yang penting jalinan silaturahmi nya sudah semakin banyak.
    Apapun hasil keputusan panitia saya tunggu dan sangat saya hargai. (Ya ampun… puitis banget ini…)
    Buat Aries, Ning, Oni de el el alumni smada 88 semuanya, salam dari aku dan keluarga di Prabumulih.

  8. Fir …. ayo bali 4 oktber ngesuk, tak tukoake karambol maneh wis …. kita berkompetisi lagi, oce ? nek saiki mesti wis podo canggih2 re main karambol wong wis saben ndino ne podo dolanan, terutama sing lanang2 kuwe. senengane kan begadang…

  9. Ning…iki usul…
    piye lek nganggo no rekening salah satu pengurus…
    trus di umumke…
    soale yang udah gendut2 pd mau nyumbang gede…
    sik dadi pejabat nag depkominfo 1 juta
    sik omahe nang pasar minggu 2 juta dll….

  10. Ning, aja lali…sing tinggal di Depok tur wis mulai lemu lan lemu-lemu…rata-rata 3 juta ke atas…hi..hi..hi..ben reuinine bisa ke luar negeri…

  11. Iyo ning , sing nang depok wong2e kerjone ora kenal wektu. Gajine gedhe2 durung lemburane, bonuse, uang jasa, uang lelah, uang jalan, uang bensin, uang jajan, dll.
    Makane mengko nek ketemu cah 3 sing soko depok, ojo podo kaget.
    Manteb2 … Timbangane..

  12. Loro manteb….
    siji ne…lumayan….
    manteb…hahahaha…..

  13. Iku Ning siapake no. rekening, wis ana seponsor, mengko nek wis lebaran, duite lebar kabeh.
    Aku yakin semuanya pasti canggih2 main karambol, soale tiap hari ngetik terus kanggo wbsite smada88.

  14. bener pak Daus. . . .lek bar bodo duike melu bubar. . .
    sik nambah ukuran wetenge, soale wareg terus. . .mangan kupat karo lothek

  15. Jare ora kena ngundang pak ndak ketok tuwir…lah prige tah de’e….Om Anton gitu lho biar kelihatane masih kisaran 31 s/d 35, nomor kathoke maksude…ha..ha..ha

    Wislah tak jamin ngesuk nek dha mudik mesti nggawa dhuwit….nek ora…yakin ra tekan ngomah…hi..hi..hi…

  16. sorry om….
    nek wong tuwo ke pancen yo cok lali….
    hooh si….
    Om Daus……
    sampeyan kan nang bagian perencanaan teknik….
    ono proyek sistem VAC opo ora….
    atau kita create project…
    lek ono, nyong tak melu ya…
    hehehehe…liyane ojo sirik…
    sambil menyelam minum air (hehehe keselek dunk)
    biasa nek pedagang keliling kan ketemu sopo wae kudu dodolan….
    maklum yach….

  17. Fir … yo bedo lah. nek main karambol kan drijine nendang2. la nek ngetik nang web smada88 kan drijine nunyuk-nunyuk…
    bener ra kang ?
    indarto mengko mesti wis siap2 nggowo leaflet iki nek reuni … tapi yo ra popo … nyong tak nawakake dodolan hosting wae lah … bisnis man …

  18. Ayo..ayo…
    Sopo maneh apan dodolan..
    Siapkan barang2 apa proposalnya pas tgl 4 okt, jgn pd lupa…
    Pasti ramai reuni ne…iki reuni opo pasar kaget…
    He..he..he…

  19. Ayo ..ayo….bikin website keluarga murah meriah, 500 rb aja. Gratis hosting 1 tahun dan nama domain dot com …..
    sisan wae promosi nang kene … ha..ha.😀

  20. Wah…wah… soyo mantep iki….blogge berubah dadi “Pasar Ular”….Wis kene sing arep dho dodolan..mumpung lapake isih akeh per meter pira Cat…sing jelas…enggal padha daftar selak entek lho…Arwan arep tuku lapak ora wan…hi..hi…hi

  21. Mr. Indarto, nyong iki proyeke piping & tangki, buka aja http://www.pertamina-epsumatera.com
    sopo ngerti ana proyek sing cocok.
    Untuk Pancat aku bayar piro iki lapake, tapi sing website keluarga kalo bisa gratis aja, sekalian promosi he…. he…..

  22. Ning,nek Wanaboga libur yo..nang villa PJKA ora opo2,kumpulake wae bakul Mie Ongklok,Tempe Kemul,Bakso,Gudeg Mbok Mo..,Soto Pak No,Mbok Iro..nek isih ono…he..he.

    Kayaknya harus ditentukan apakah dengan keluarga atau tidak tergantung dari tempat dan biaya serta kesediaan Panitia.

  23. Nek mbok Iro isih ana mesti mlebu rekor MURI sebagai bakul pecel tertua di SMADA…he..he…he

  24. masya allah….agi arep nulis komentar dadi lali kabeh lik …. la kok ono bule liwat katon wudele sih … mengko wae nulis maneh …

  25. Waiya…agek weruh Bule ketok wudele wae wis ra bisa nulis….wingi inyong weruh “bule” blas ora klamben biasa wae..malah nulise dadi luwih cepet….ha..ha…ha

    …Sing didelok kebo bule coy…

  26. ndelok kebo bule ae kok pamer….hihihi…
    nyonk weruh bule si saben dino….
    soale ben dino lewat jln jaksa…
    hahahaha….

  27. Sebenarnya ini gak penting sih tapi juga mw cerita kalo tanggal 8 Oktober anak2 angkatan 2001 juga mw reuni di SMA (maklum masih banyak yang kuliah jadi dananya minim, belum bisa buat cari tempat yang asyik hehehe)

    Kapan ya SMADA bisa adain reuni akbar semua angkatan?
    semoga gak hanya mimpi

  28. Puasa……….sepi nyenyet…………..pada ke masjid kali ya ……….apa…..ee…pada tidur ??? Memang lebih baik tidur…..karena tidurnya orang yang sedang berpuasa…pasti akibat ngantuk…betul

  29. ya wis lah…ben podo ibadah….
    prige iki…reunine…
    arep dikumpulno piro n nang nggon sopo…?

  30. Nang Purwokerto ana Uuk, Yuswono, EkoJoned Nyong manut karo pertandingan sisan, sapa sing botake paling amba iku sing menang

  31. Hoy Uk, prige kabare ? jebul nang purwokerto ya … Yuswono, nek pulang kampug ijik nang mbangon ra ?
    kayane sing nang purwokerto ono sing jadi “kabid” ya.. maksute kepala bidang ….

  32. emangnya udah banyak yang jadi kabid ya….. wah gawat isih 38 an koq wis kabid sih cat…. la nek deke opo jarene Kabag yo alias kakean bagasi….he..he…he.

  33. walah kiye omongane pns..hahaha…ono kabid, ono kabag…ono sik asmen…ono sik eselon siji durung kiye….
    nek wis ono sik eselon siji mbok nyong di bagi proyeke…ning proyek sik beneran, nek sik bodong moh…timbang di tengkep kpk…hiiiiii….
    ngueri….

  34. sakjane dudu omongane pns thok, tapi swasta juga loh … ono siji maning PERBAKIN alias PERSATUAN BATHUK KINCLONG ha…ha….

  35. Pambudi lg turu iki…
    Ora komen2…
    Opo Lg ngoyak setoran…? Tp nek ngoyak ati2, ojo banter2 mengko kesandung, tibo..!
    He..he..he…

  36. bener bro….
    ati2 ojo ngoyak-oyak…
    ngko tibo malah angel tangine..hehehe
    soale wis kelemon

  37. Alhamdulilah akhire dibales, Do dadi kabid tapi katut bitha-bithu ha.. ha…ha Sung jelas nyong, Yuswono Usaha kecil. Joned dadi guru & tambah lagi Eko Widodo juga nyusul ke Pwt.Nang Pertanahan .Berita duka maning jare Bu Anis Mtmtk juga meninggal dunia.

  38. iki UUK ndisk A piro ya,,,,
    sorry tambah tuo bad sectore nambah….

  39. gayane bad sector nambah… tapi nek arena MABES apal piye to In??? he…he…he….

  40. Ora ming nambah bad sector thok, malah wis hang… Ora loading2… Kakehan beban… Durung di up grade..

  41. S A H U R… S A H U R…

  42. Ora sah ngomongke Bad Sector…wis 40-an wis akeh sing ngono memang, ora sing ngomong, sing diomong yo sing nulis…selain durung cor 2 duo produke memang isih pentium 1, dadi ya wajar nek ana sing janji reuni wae lali….malah kon restart..piye jal untung karo pancat ora di Shut Down sisan ben peteng…he..he…

    Buka..Buka…terus siap-siap mudik yang merasa punya kampoeng…tapi aja lali mbayar zakat sik ben afdol mudike…sing ora mudik ora duwe kampoeng mesti…nek duwe paling banter kampoeng Melayu…

  43. MUDIK …. MUDIK …
    KUMPUL … KUMPUL …
    REUNI … REUNI …
    mbayar .. mbayar … hi…hi ..hi
    kumpul ora kumpul sing penting mangan ….
    mangan ora mangan sing penting mbayar …
    bali ora bali sing penting URUNAN ….
    bener ra man ?
    …😀
    mohon maaf lair batin ….


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: