Oleh: pancat | Oktober 6, 2008

Reuni SMADA 88

Bertempat di Rumah Makan Sindoro Sumbing, Siyono Kertek pada hari Sabtu, 4 Oktober 2008 berlangsung acara halal bihalal sekaligus Reuni atawa Temu Kangen Alumnus SMA Negeri 2 Wonosobo Angkatan 1988 (tahun kelulusan 1988).


Acara dihadiri oleh kurang lebih 60 an orang, yang telah berubah wajah nya. Dari A1 terlihat Cik Gun (maksute Guntari) sing wis manglingi banget. Sri Pangili sing wis dadi Lurah, Beti Haryati sing arep nyalon Caleg nang Wonosobo, Winarsih sing jebul kerjone yo nang Jakarta juga. Sri Ambaryati yang mantan ketua Osis juga terlihat hadir dan tampak memberikan wejangan2 serta ambutannya dalam acara tersebut. Selain oknum2 diatas, tampak pula sesepuh kita Pambudi .. halo pak … siap he..he

Eko Junaedi tak ketinggalan pula, yang sekarang mengikuti jejak para pahlawan tanpa tanda jasa, maksute dadi guru nang Purwokerto.

Saiko ? … malah ngumpet wae mangan mie ongklok ….

o ya … sedangkan Pancat yo mangkat, mangan mie ongklok karo saiko ngobrol ngalor ngidul, nganti mie ongklok entek 2 mangkok ra kroso jah. Terus sing seko A1 sopo maning ya ? O iyo, Hendrayanti …. dadi kelingan masakan padang nih. Kapan kiye Hendrayanti ngundang makan2 masakan padang ? Ben gratis he ..

Selain itu tampak Sapto Ari Setyanto, Priyo Handoko, Suhariyah dll (sopo maning ya .. lali je)

Seko A2, akeh sing teko, Ning Rahayu, Samaroh, Heni Asmarawati, Miftah sing jare yo arep dadi caleg.

Seko A3 ? Anton, Aris, Azam dll dll. Ra apal sopo wae sign teko tapi akeh.

Seko A4 ? Mirza Sulaiman, Setiawan PR dll dll.(opo A3 ya ).

Sing tambah makmur kayane Alfun Hakka … awake tambah lemu. Beliau sempat berduet dengan Pambudi pas organ tunggal … nyanyi apa ya Pam? lali inyong judule …

Pokokane rame, lan biso ketemu kanca2 kabeh..sing ra teko tahun iki rencanane nek ono reuni maning kon push up 100 kali …

Guru yang hadir Adalah Pak Bambang Margono (Guru Olah Raga, nek saiki si yo wis pensiun lah).

Foto2? Akeh sing podo motret tapi admin durung oleh kiriman fotone seko panitia lan wong2 liyane ke ? Prige ? Tunggu wae ya fotone dikirim jangan lupa ketik REG spasi FOTO kirim ke 125250375

sing ra mangkat reuni yo nonton fotone wae …

rencana reuni lagi ? 20 thn lagi aja ya ben wis dadi simbah2, mesti podo pangling kabeh.


Responses

  1. Nek ora ono fotone, berarti reunine ilegal, tidak dapat dipertanggung jawabkan, tampilkan juga sekalian dengan daftar peserta beserta istri/suami dan anak2nya.
    Itu baru syah……

  2. Sabar – sabar man …. ojo nesu …
    iki reuni sah, ono ijin seko polri mbarang kayane. Nek ra percoyo jal takon panitiane.
    wong pak bambang wae yo hadir kok, untung wae nyong ra di kon her cross country maneh, keliling deso sebelah..

  3. dasar adminnya udah pikun kali ya he…he…he udah diingetin untuk bawa foto eh masih juga nggak bawa tu kamera… piye to pak lek….. pokoke tak tunggu fotone……. yang punya fotonya tolong dong di uplod ke mr. pancat ok thank you…

  4. ada juga yang eling karo inyong, sing gagah,,,,Maryono,,,,. gw dah denger dari sapto perihal reuni tsb cuman ya maklumlah, abis ja,,,uh kutai kaltim. biasa tiket pesawat muahal jd ga bisa hadir…. soryyya. mudahan taon depan. btw sapa2 sing macul nang jakarta, mbok wai alamat. mergane ingsun cukup sering ke jkt, ya sekaliyan ngancani nek pengen nang monas, maturnuwun.

  5. Mar…
    de’e lak cah 1-5 omehe lamuk…., bocahe gering duwur kan….
    sory nek salah…ning yakin ra salah

  6. Bener In, nek Maryono gering duwur bener …. nek gagah na kuwi kayane salah ha..ha…

  7. hehehe…gagah lak lek koyo tentara kae..awake methekol…iku gagah…
    lha nek Maryono….(ndisik) gering duwur…hehehe….sorry…durung gagah…
    mbuh lek sak iki…wis lemu…
    asal ojo wetenge wae sik lemu….
    hehehe…ning mestine wong Kutai yo wis makmur….
    wong bupatine wae sugih banget…
    hehehe…..
    nek nang monas ojo lali…ojo mbuang sampah sembarangan…hehehe..mesakno Pancat…kantore cepak monas soale….

  8. Jangan ngatain maryono, dia mungkin udah jadi sekda kutai he………. he…….. salam maryono untuk keluarga.
    Itu juga tuch ada Uuk dan juga Endah, aku nginet-nginget terus sama 3 bocah itu setelah ada maryono baru keinget semua.
    Salam ya……

  9. Kesimpulane opo Fir ? Maryono … didalamnya mengandung obat anti fikun😀 😀

  10. Hai…
    Aku Guntari 1-5 juga, semua kok isinya bapak-bapak ya? Ibu-ibunya mana? Aku skrg di Yogya. Pas th 2003 ke Sangata, aku kok gak ketemu Maryono ya? Sempat main ke Samarinda juga loh.

  11. kesimpulane cat nyong hepy banget bisa ngobrol karo koe pada. mergena empere nyong sing paling adoh karo radius smada.

  12. chard,,,, nyong kirim data alumni tapi alamatmu yahoo. maklumlah kutai kan nang tengah alas dadi nek emaile sing rada ruwet ora isa ngirim, nyangkut nang penjalin. karo wit2an.
    padahal 2003-2005 nyong nang ipb coba ruh nek nang gn sindur bisa dolan2 ya. kalo ntar nyong klakon tekan jakarta bisa ga kira2 temen sing nang jkt ngumpul?

  13. Guntari nongol maning kiye … tambah lemu ya Cik Gun …
    Maryono data wis tak tompo, cuma kok ra ono fotone ? ben kanca2 ra kaget nek ketemu, guntari yo kirim foto2 ne dong ben sing nang palembang kono biso ndelok

  14. Nah…. itu ada lagi Guntari, pa khabar Gun…
    Dimana posisi ?? Kaya’nya muter-muter indonesia ya….
    Kirim foto-foto keluarga dong, sekalian juga maryono itu.
    Siapa tahu ketemu di jalan, nanti aku dikira sombong lagi.
    Kali udah jadi rombongan siberat juga…
    Salam untuk keluarga ya….

  15. Eh Fir, Guntari saiki juga jadi penulis buku lo, coba liat di Iklan dan Promo sebelah…
    ntar adminnya lumayan dapet bagi hasil ha..ha..😀

  16. Halo Firdaus, aku slalu ingat namamu karena sama dgn obat penumbuh rambut. Maryono, aku jg ingat, putih imut-imut n sk senyum-senyum sendiri. Asalnya negeri di awan, kan? Aku ngajar bule di Yogya, makanya bhsku baku bgt. Aku pernah ngajar di KPC, tujuan utamaku sih dolan nyambi krj. Fotonya ntar ya, tp aku takut liat aku do pingsan.

  17. La iki ono istilah siji maning …ono obat anti pikun karo obat rambut anti botak …. Mulane wingi pas ketemu Guntari rambute soyo kandel yo Gun, emang sering pake Firdaus Oil ya ?

  18. Halo Guntari…piye kabare…sik imut kah…
    hehehe…wong sering jalan2 kok kelingane karo firdaus oil…
    opo kelingan karo duwure thok…??
    wis ali po karo sik pendek2 opo sik cilik2
    hahahaha…

  19. Guntari makmur saiki isih imut tur mblendhut…pokoke komplit lah…he3.
    Prige Embak Eguntari Ekabare, Eapik-eapik wae kan..betah yo nagn Yojo…nggudeg terus mulane seger..hi..hi..hi. Ngajar bule kudune de’e rambute pirang….e..iki malah pirang-pirang.

  20. Aduh komen kalian bikin akyu jd gimana gitu…. Lumayanlah pernah imut. Makanya wkt reuni aku ga nafsu mkn takut nambah ndhut tapi nafsu ngomongnya tetep. Boedi cahya itu Ipam bukan? Indarto…ya ingatlah. Pokoknya sesama imut dilarang saling melupakan. Aku ga memirangkan rambut, takut dikira bule jepang. Apalagi mlakune podo untul-untule.

  21. Om Arwan, aku kecewa, ga tahu kalo dirimu di Palembang. Tau gitu aku dl mampir ya biar disuguhi empek-empek yang huah…huah….kuahe. Yang aku ingat pas aku, hendra, ium, dwik, esti turun dr dokar mau ntn pameran di kerteg, tiba-tiba ada penari kuda lumping kerasukan lari-lari bw keris. Langsung sj km ngacir kocar-kacir, menyelamatkan diri. Gak tahunya km dan Ipam duduk di pinggir jln, dan ketawa liat km. Aduh dah tegang malu lg.

  22. Om Supanchard, demi foto reuni aku pulang malam nih. Ga ding nunggu hujan pertama reda. Ada 2 edisi, yg satunya dah ta resize, yg satunya msh utuh. Pilih sendiri ya.

    Aku tau bapak2 beredar jam kantor, jam 5 dah pd kabur ya.

  23. welah2….
    lek pegawe negri yo hooh yo…
    jam 5 opo jam 4 wis kabuuuurrrr….
    hehehe gimana nih sik PN…kmrn pada ketengkep sama pak mentri PAN gak…hehehe…
    gak lah yau…
    alumni smada kan podo tertib….
    Guntari….kon nang yojo nang ndi…
    nyonk bolakbalik nang sarjito, karo htl Saphir…
    itu 2 customerku sik loyal..jadi aku srg ke yojo jg…
    eh sopo ngerti suk lek pas nang yojo di jak mangan opo sik uenak….
    sole selama ini plg2 lek bengi nyong nongkronge nang angkringan cepak Saphir htl hehehe…

  24. Po kabare Gun & Maryono.? Akhire muncul…
    Bener kata Firdaus endhi foto2 ne, ben nek ketemu ora pangling.. Trus dikiro sombong..

  25. Kantorku di demangan baru / jl gejayan-affandi. rumahku yang sering disebut-sebut zaman orba, itu loh gideon eh jl godean. Nek karo Saphir yo sak nyukan, Auditorium RRI ngetan, ada kursusan Alam Bahasa. Engko ta suguhi muridku wis, ben praktek omong-omong. Jenengan kerja kok uenak, dolan-dolan wae ?

    Aduh Kok, ternyata koe dah jd bos besar ya? Bisa kontak dgn teman SD Pius ga? Nyak Lan jg di Jkrt loh.

  26. Halo Gun ternyata nothing change on you….dari komen2nya jelas ibu yang satu ini masih suka nyerocos kalo ngomong kayak dulu??? dan kulihat wajahnya nggak gitu berubah banget cuma badannya rodho endhut sitik gitu ya… he…he…he.. Kapan Gun ke Palembang lagi??? nanti tak jamu dengan pempek-pempek dan pindang ikan patin, tak jamin mesti kepedesan kowe????? Oh ya Insyaallah aku desember ke Jogja, my brother mau nikah di sono….. maybe kita bisa ketemu di sono…. oc?????
    Lek Pancat Data alimnine wis di perbaharui durung??? nek wis kirim yo???
    buat semuanya yang mau kirim kabar or berita atau info apapun ke gue email aja ke : ar_onez@yahoo.co.id
    tak tunggu ya???

  27. KPC, Kaltim Prima Coal maksude? Gun, la wong tekan kono kok ora mampir Tenggarong, kan kliwatan…. nyong beberapa kali diklat nang LPP demangan juga ya?
    Kok lo dimana? nang Jkt juga ya?. kok do seneng urip ning ibukota, lawong nyong sesekali ke jkt aja stress. wis biasa nang tengah alas sih huening.

  28. harap maklum Mar… sing urip nang jakarta ki wis bosen sobo nang wono (Wonosobo)… dadi pingin urip nang daerah sing lampune urip terus awan mbengi…. he….he……he…… kalau kita kan biasa nang alas jadi males nek kon urip nang kota yo iku dadine stress berat… ha……ha…….ha…..

  29. Jenenge wae golek panguripan….
    yo nang ndi wae….
    sik iso nang daerah yo sukur…ra iso saben taon bali…hehehe….
    Jakarta nek seko wonosobo yo mung sak nyuk-an…
    Mar…nek nag jakarta setres nyong maklum…soale sampeyan adoh seko bojo…
    arep mbojo maneh nang jakarta opo ra wedi…??
    hehehe….ngko lek ono proyek nang Tenggarong kabar2i ya….

  30. Proyek terus….

  31. Aduh Maryono jangan dikira aku cuman berdiam diri di barak, rugi la yaw. Ya jelas aku pake tuk merambah TNK, merasakan jembatan gantung. Awalnya PD, trus tiba2 panik ruaaaaar….. biasa, trus goyang2, mbayangin mata buaya mengincar mangsa empuk,ehm…. Tp yo sempat2e nggaya pas difoto. Lha cuma midak tambang sak crit, terus pegangane yo tambang.

    Tenggarong? Ya aku dah meliat kebesaran Mulawarman, trus gumun liat kijing dari kayu. Trus naik tower muter di Pulau Kemala.

    Jangan2 kita dah ketemu ya tapi ga saling kenal?

  32. Om Maryono, kerjane di pertanian po? Kok pelatihan di lpp? Yo cedak bgt ro kantorku. Wah, bs ketemuan suk Des ki, Om Arwan kondangan, trus Indarto dipas-paske ada projek di Yogya. Koe cari-cari pelatihan. Trus Sapto yg AL jg di Ygy. Trus Om Arwan bw empek-empek. Cucok bo…. Iyo bener KPC, cuma skrg dah jd perus nas cuma dikit bulenya.

    Skrg joinnya sama INCO di Sulawesi dan Palang Merah Ngaustralia di Aceh.

  33. Asiik…mangan mpek2 Kok…de’e ra pengen po….
    Sik nggowo Arwan lho…jadi pst original…wah…mesti enak kiye…
    hehehehe…ketemu ra ketemu sik penting mangan…ho-oh si Kok…
    prige Wan…gayung bersambut…???

  34. Kie bapak-bapak dah pd plg ya? Aku msh kuat lo, wong Yogya ndak hujan. Tp nls dhewek ga ada yg jwb ya ra kepenak.

  35. beres In and Gun and sapa wae seng pengen ketemu engko tak gawake mpek-mpek…
    dijamin original….. jadi mudah2an nggak ada halangan next desember we meet in Jogjakarta….

  36. Ayo ayo … Bsk desember yg bs ke yogya … Daftar wae ke guntari..
    Lebaran haji ? Podo bali maneh ra nang wonosobo? Nah nek iki ndaftar nang kokok wae, ben deweke dadi panitia tunggal ha ha ..

  37. gun prige kiye dene mak-make ora ono sing podo teyeng dolanan komputer,nyong wae diajari anake. ngesok ya nek desember nyong bali tak mampir jogja,joklali disediani gudeg yo

  38. Ayo..ayo…ayo.,
    Kumpul2…nang jogja. Nyong ra popo dadi panitia tunggal, asal tempat guntari sing golek, donatur arwan karo indarto. Trus sing nyebar undangan pancat. Perijinan pambudi.
    He..he..he…
    Nek ngono jenenge panitia tunggal kan?
    Maksudte tunggale pirang2.

    Hi endah, emang saiki tinggal nang endi?

  39. Golek tempat gampang, ikan-ikanan po apa slerane pengede-pengede, maksude bener-bener awake do gede. Bener kie indarto lan arwan dadi donatur? Firdaus juragan minyak ketoke yo biso dadi donatur.

    Endah yang di Malang juga jadi pemberi door prize tunggal. Makasih ya Tuper ware-e.

  40. Yang nyedia’in tuper ware kemaren aku itu gun……..(kata panitia).
    Tenang aja gun besok kusponsori kalo minyak laris… ya….
    Wah… endah udah jadi orang malang ya..
    pantesan nggak kelihatan lagi wonosobonya.

  41. la ya ora nyong si eseh teyeng wonosoboan, malangan jg ok,nyong nang malang kok, prige dene sampeyan tambah lemu opomaneh arwan mangklingi tenan.kalau ndak liat difoto paling kalau ketemu ndak tau kalau arwan,tambah seger je

  42. Seger opone Ndah brengose wae sing tambah kandel nggo medheni tikus karo clurut…he…he… kiye isih nglembur pa dene jam 10 isih dolanan ngenet….

  43. gun jo promosi yo,dikau kan juga ngasih door prize jg kan,awas lho kalau ntar bnyk yg minta dikrm tupprware haaaa,tp kan koko and arwan dah jadi boss,jd reuni yg akan dtng musti pd jd donatur.kalau dr boss2 donaturny tv,lmr es,kmptr mesti pd dtng semua dijamin. iya kan gun?

  44. oalah boss,nyong kan ibu rmh tangga,glembur apa?saking habis ngopi jd melek terus,jd ya bk2 internet aja,tp dach ach skrng dah mulai 5 watt mtnya

  45. Ono sing reuni…!
    Ha..ha..ha…

  46. ko jo cem macem yo,wis tuo jo kaean guyon prige dadi wong metropolitan?sok nang malang? dolan gon nyong nek nang malang

  47. buat firdaus,kalau bw minyak kan musti bw jerigen,apa bw mbl tangki pertamina? haaaa bw duit aja yang buanyak,eh tau no tlpn endang darujati?kalau tau,aku minta ya

  48. cik gun,..kmrn aku jg baru mluncur ke yojo,..tp landing bntar,…abis entu take off ke smarang,.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: