Oleh: Admin Smada 88 | Oktober 27, 2008

Old and New

OLD AND NEW PHOTO ….

Foto yang lain menyusul … re ngedit suwe je …


Responses

  1. Hidup Pemuda Indonesia !!! Eh….. Smada.
    Ngopo Cat ?? Koq.. ada foto alfun, endah sama eling ditampilkan juga?

  2. Firdaus ora mudeng…!

  3. kenapa ya kok dipile nya ke tiga pejabat itu. . .
    it’s a special, maybe

  4. special donk.wah cat kreatif lho,tp malu banget nich yang lama kok tampilannya preman banget ya,wach ada yang penasarannya dah terobati cat,kok gmn

  5. Emang jaman ndisik kan reman-reman. Jadul pokokè.Mosok sih ndah…?
    Memang sing loro sopo kok di obati..

  6. O… iya, pantesan nich… komputernya lagi heng.. ingetan maksute, setelah panggil pakar telematika roy supanchat, rupanya aslinya tiga pejabat itu yang jadi lakonnya. Asli tenan……
    Yang aku, jangan kebalik lho mr pancat, nanti jaman dulu aku, sekarangnya koko.
    Bisa gawat…
    Tapi gak pa-pa, biar rame yang komentar.

  7. Yo ojo keliru lah. Mengko dadi ramai…
    Bener biso gawat.. Gawat berduri…

  8. Wedi…wanine wedi….ora popo diakui wae nek biyen pancen ngono…wong jujur kuwi disayang karo Gusti Allah…

  9. Meong …

  10. Marsudte…?

  11. Meong yo meong …

  12. lagi musim kucing kawin po yo
    kok podo meong2an

  13. memang lagi musim kucing kawin kambi kucing2ngan.

    sing jilbab ireng ki mirip sopo sing sering nongol nang TV, ooo.. ya Denada.

  14. waduh GEE ERR banget nich,besok kaya sapa lagi ya,mar ternyata kamu memang jujur kacang ijo, pangkling kan yang pakai kudung item sopo jal

  15. opo denada saiki jilbabpan yo,,,mudahan2 iyo

    maklumlah, abis ning tengah rimba kaltim ketemune mung bekantan.

  16. Pak admin ntuk foto soko sopo seh. . . Nyong wae lali wis tau foto. . .
    Sing liyane di tampilken. . . !

  17. rung kober ngedit pak dhe, biasa akhir tahun … gawe laporan dll

  18. Iyo. . Akhir tahun akeh sing sibuk bin repot.
    Mengko wae lah nek wis selo. . . Selomerto opo selokromo. ?
    Liyane ketokè yo podo repot, wong ora muncul2. . .

  19. Lunga terus yo jelas ra kober ngedit…wong arep..ngejit wae cok ora kober …prige tah…Ho,o si kang Admin.

  20. Maksudte. . . Ngejit opo tah. . ?

  21. Ngejit kuwi mbukak Kok…lha nek Ngadmin mbukak opo yo ora ngerti..mung ngomonge nek kesuwen ndak dadi akik jare…he..he..he

  22. sik di buka opo…???
    lek arep mangan sego bungkus opo bungkuse kudu DI JIT dulu…???

  23. Yo ho’o….arep mbukak opo wae…mesti Di JIT sik..mung mungkin carane mbukak sing beda-beda…sesuai selera tentunya….opo iki…ha..ha..ha

  24. la nek “pemBUKAan” UUD 45 opo yo penJITan UUD 45 ?
    jo ngarang …

  25. lah kan sik penting artine JIT kan..buka…
    JITO berarti buka-o
    hehehehe

  26. kiye sik gambare serem2 koyo arep mbrakot kok podho ra ketok ya…
    podho sibuk ya….
    om admin…mbiyen kae kan ono cah2 ex a2..koyo oni, ikris, hono dll…
    podo nang ndi ya…
    anget2 tai pithik ya….
    wis dadi lemi…hehehehe…

  27. Mungkin sing serem2 lagi podo topo, opo isik kurang sajen. . Dadine isik podo ngoyak2 sajen.
    Tinimbang kita2 sing dioyak2 trus di pangan, mending ben golek sajen dewek2 wae. . .
    Sing exA2 dudu anget2 tai pithik, tapi tai kebo, wong langsung garing trus ketiup angin ilang. . .

  28. Woi i i . . . .
    Kerjo kerjo, isuk-isuk wis mbukak internet. . .

  29. Kok..de’e isuk2 wis ngenet….
    bar ronda po….
    opo pas giliran mlebu isuk….
    kiye wis awan sik podo sepi…
    podo macul-e tenanan po ya…

  30. Ngonolah in, “pengacara” bebas. . . Kapan wae gelem, asal ono akses wae. . ! Opo maneh nek ono hotspot sing gratis. . .

  31. Sing serem-serem tak tungguin bengi kok ora muncul2, . . Biasane kan podo muncul. . . ENdi iki buto2 sing nang sumatra karo kalimantan ra muncul2. . .

  32. wong awake wis serem kok ndadak luru sing serem2, yo ra gelem nongol wong podho sereme,

    mulane luru sing seger ojo serem

  33. la kuwi sing gambare njeginggis sopo ?
    mbok koyo inyong kiye, gambare SBY pas ijik cilik … nemu nang endi iki gambar yo ..

  34. yo SBY,,,Supancard Bandel Yo

  35. SBY = Soepanchard Bocah Yonosobo. . . . . .

  36. udu,,,SBY = Supanchard Bocah Yumberan

  37. Lah salah kuwe..sing bener yo kaya kiye
    SBY=Supancrad Budu Yresiden…ha…ha..ha..saya ra nggenah

  38. Lha memang deè ora nggenah kok pam. . . . .
    He. . .he. . .he. . . . .
    Dadi yo ra popo. . . .
    Nyong yo maklum. . . . .

  39. salah kabeh, seing bener yo SBY = Soesilo Bambang Yudhoyono …

  40. Nek ngono yo wis fodo ngertos pak ngadmin. . . .
    Terlalu sifil. . . . . garing. . . Yo tinggal di siram wae ben teles. . . .
    Tapi ra usah di siram yo teles, wong isik musim udan. . .

  41. sifil .. sifil .. semua juga tahu …
    emang presiden itu lebih baik yang dari SIPIL yang MILITERist, daripada dari MILITER yang SIPIL….
    bener ra ?

  42. Hebat tenan. . .
    Kata2ne politis banget. . .
    Wis ncaleg wae. . .
    Sopo ngerti dadi menteri. . .
    Amin. . .

  43. cifil society opo sifilliatun,,ooo sipilis

  44. wong2ane sing do rajin nongol kok ika-iki wae, la liane pa do nyelem kabeh,,,,,,,,,,,,,,

    firdaus, thukulo,,, dus, wan setorane wis nutup rong?

    sopo neh yo,,, gun gudegke njaluk nambah,,,yooo denada, malang2!!!!! ndi apele

    ayo min dioprak2

  45. Hus….. jangan ngomong ngawur
    Ketangkep nanti.

  46. Sopo sing apan nangkep. . . Rugi . . Ngekei . . Manganne. . . .gragas-gragas kabeh..


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: