Oleh: pancat | November 11, 2008

QUIZ …

Ow .. Ow …siapa dia ?
timbang nganggur, durung ono topik nggo nulis tur yo raono sing kirim artikel, gawe kuiz wae.
Gambare sopo iki ? sing biso njawab bener mengko piknik gratis di denpasar.
Re kumpul nang joger ….

xxx1

iki gambar lengkape

DS “BRENGOSEN”

xx


Responses

  1. Sipil. . . Om admin. .
    Gawe quiz sing rodo mikir. . .
    Kan gambare: ised irasantar.
    Iyakan.. . . .

  2. ora mikir wae ijik salah … po maneh sing mikir ?

  3. Gambar’e ora iso dibuka….. bos…
    Piye carane ….. ?????

  4. Dus . . .dus senengè kok sing buka-bukakan. . .
    Ora iso dibukak, wong dudu muhrimé. . . .

  5. desi ratnasari to, idolane admin.
    ganti Luna maya to, lbh fresh gitu loh

  6. podo sallaaaahhh ….
    sing bener yo Desi Ratnasari “BRENGOSEN”
    ha…ha…ha… kena deh loe. Emang enak.
    kokok and guntari silahkan ambil hadiahnya deh … ketemu nang joger ya …

  7. Salah….mosok brengose Desi Ratnasari nang nduwur….

  8. nek nang ngisor dudu brengos pak dhe … tapi ? JENGGOT … bener si ? ngisor cangkem loh …

  9. 0. .0. .o. Dadi nek nang nduwur brengos, nek nang ngisor jenggot..
    Lha nek nang tengah opo. . ?

  10. Nek nang tengah jenenge “breng jeng” alias rambut antara brengoz dan jenggot gitu…

    Kang ngadmin la iyo nang ngisor cangkem mosok nang ngisor wud….wudun masude…sing wudunen cangkeme…alah mesti ora bisa mangan yo..he..he..

  11. O.. la..la…la…..
    Pantesan Ko.. ora iso dibuka, foto kancane dhewe kelas A1, mulane kit mau ora gelem dibuka, amergo de’ene isin…. he… he…….
    Brengose aku yang nyeponsori.

  12. Nasib2, kalo malam ga ada yg bergadang.
    So, kesepian nih. Beredarnya pagi hari ya ?

  13. Nasib2, kalo malam ga ada yg bergadang.
    So, kesepian nih. Beredarnya pagi hari ya ?

  14. Sebenere pak admin ora naksir desi, tapi wong sing brengosan ( koyo arwan ). Amergo saiki arwan lg ngoyak setoran dadine pak admin kangen karo brengosè. . . .

  15. Arwan lagi bertapa cari wangsit.
    Biar bisa cuti lama bulan desember.
    Ho o ya Wan ya……
    Selamat bersibuk ria dech……

    Jangan keseringan bilang brengos, soalnya kang admind dari dulu sudah coba banyak obat, tapi ngak keluar2 brengose…

  16. Ha. . Ha. . Ha . .
    Mosok sih . . . Nek pak admin brengosan, ya serem, mengko podo wedi . . . Biso2 diangkat dadi ajudanè pak menteri.

  17. Sugeng enjang. . Konco-konco . . . .
    Wis podo tangi durung . . .
    Maryono ngoyak setoran . ?
    Opo dioyak-oyak macan . . ?

  18. Maryono dioyak macan…???
    Kewalek,
    Macan dioyak Maryono….

  19. la kuwe brengose kan wis tak pasang nang gambar ..
    mergane nganggo FIRDAUS oil … dadine brengose malah nglancir….cirrr….

  20. O..o..o.. Dadi brengos sing nang gambar asli..brengose pak admin. . ?

  21. halo kiye sing nang yoja sapa ? mampir yoja nang kantore cik gun, malah kancane gun cewek2. dadi grogi ..ha..ha.. maklum biyen pas sma ra tau kenal cewek.
    dpt orderan ngajari gawe blog. biyen kokok diajari malah ra tau dinggo…piye tah. firdaus wis duwe account nang wordpress yo ra tau dileboni. Webloge sing dileboni jo macem2 pikirane. emang sing iso diloboni mung lawang ?

  22. Wah . . . Enak iki di rubung cewek-cewek. Ngajari ngawe blog, trus ono cara2 ngeleboni. . ? Musim udan maneh. Tapi opo sing dileboni. . ?
    Sing dileboni ono brengose ra. . ?
    Ha. .ha. .ha. . . ,
    Wis mulai wani . . .

  23. kokok ngeres …. mulai …

  24. Pak admin ojo lali njaluk fotone cik gun dan keluarga. Karo fotone konco2ne yo ra popo. Ben maryono seneng, trus gelem metu maneh.. . .
    Ojo podo ndelep kabeh . . . !

  25. Yo ra popo kan wis 18+ . . . .

  26. Pantesan semangat buanget ke jogja….
    Rupanya ada misi terselubung,

    Kaya’nya ada proyek raksasa nich Admind sama Cik Gun….

  27. Ati-ati anak-anak’e ojo moco website iki…
    Mengko ketularan, arep ngenet terus marsute.

    Koko… Guntari udah sukses tuch….
    Ayo rame2 ke jogja, kalo tahu, tahun kemarin ke jogja aku mampir…
    Akhirnya ya.. ketemu Sapto aja..

  28. Emang sapto isik lucu . . ? Kapan2 nek nang yogja, nyong yo pingin ketemu karo kabeh sing ono nang yoya. . .

  29. wis ndang baliyo rono Kok… engko kongkow-kongkow karo sapto nang jogja, nang wadaslintang karo Priyo, nang secang karo Adi, nang mblabak karo mul lan eling, nang semarang karo wati, nang purwokerto karo Juned, nang Prabumulih karo Firdaus, nang sekayu karo nyong… kuwi nek deke gelem . ora gelem yo ora mekso.. nek dipekso engko ndhak keno pasal tigo-tigo duo…akhirnyo masuk penjaro.. jangan sampai dech gue ….. ok see you

  30. Mending nang kretek wae karo saiko. . .
    Ngopi bareng pas udan2. . .
    Terus karo ngedebus. . .
    Gong-gongan. . .
    Dadi lali wan masalah kredit macet, opo maneh dalan macet, lali kabeh. . .
    Sampai2 ingetanè yo lali. . Nek sing terakhir ojo ngasi. . .
    He. .he . .he . . .

  31. Admin ki senengane kok sing rondho, wis pindho neh,,, mboh rianty catwrigh,, opo yulia seteler,, ngonolo,

    wah arwan kok apalya sering sensus kayane,,,,,

  32. pengalamane kan akeh …

  33. sing kakehan pengalaman malah ga enak coy

  34. topik mulai dari macan sampe brengos. ujung2e mbok rondo,,,,,,,,,,,,,,,,, dasar bapak2

  35. Nek dino Jemuah sepi nyeyet kaya kuburan….maklum….pada Nyunnah Rasul…dadi podho ngantuk..ora bisa ngenet….tangane gemeter..sikile ndredhek..ngadeg ora jejeg…lungguh ora tenang…..wuuuuzzzzzzz…….hening

  36. Pantesan. . . . . .
    Wis ora ono tarikane. . . .
    Bisone gigi 1, gigi 2 wae wis mlorot nang tanjakan. . .
    Ning kadang2 kuat juga gigi 2 nang tanjakan asal ancang2è rodo adoh. . . . .
    Makanè ngango bensin sing bener ojo eceran karo oli sing apik, ben awet mesinè. . . .


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: