Oleh: pancat | November 14, 2008

Gudeg Yoja

Pancen nek mlaku2 nang luar kota paling enak numpak pesawat “SPJ Air Line”, dijamin gratis. malah disangoni po mbarang. kesempatan nggo mampir yoja, ketemu cik Gun nang kantore. Sapto ra iso ketemu (harus plg wonosobo soale ingkang romo taksih gerah. mugo2 cepet saras maleih nggih pak Dhe Sapto). Eko Joned yo lagi nang yoja, melu sertifikasi, tapi nggone adoh temen lik, nang kalasan cedak perumahan purwomartani. Tomi A2, ijik nang kantore bank danamon. pancen nek sing kerjo nang bank ke saben akhir tahun podo sibuk ngoyak setoran po yo. Arwan yo ngono, nganti seprene ra katon untune. dadine nang yoja ya mung ketemu cik Gun Thok … Gagal maning-gagal maning son … ketemu kanca2.
Tapi ra popo, nang kantore cik Gun, karo ngenet terus ngajari ngeblog, terus mangan gudeg. lumayannnnnn…
tapi dudu guntari sing masak loh, opo maneh dodolan. …
Matur nuwun yo cik. mengko tak mampir maning ben biso mangan gudeg maneh.
Jare arwan yo desember arep nang yoja kiye…dijamin wan…mangan gudeg dehhh…

gudeg


Responses

  1. Insyaallah…Insyallah..pandongane wae…..

  2. Asyik jogja-jogja….

    Aku juga boleh ya.. Gun mampir ke jogja, kalo Pancat makan gudeg, aku yang lain soalnya udah keseringan, tapi nga’ pa-pa wong memang daerahnya gudeg koq..
    Kalo mau pempek ya… Palembang…

  3. Asyiik Pokokè nek ming yoja njaluk gudeg karo yu gun. . .
    Dijamin eunak po ra. . ?
    Kayane si eunak, wong pak admin ketokè ketagihan. . .
    Opo pak admin durung tau mangan, opo isik ngelih, opo gratis.. . ?
    He. . He. .he . . .

  4. nek mangan si wis tau, …
    tapi nek gratis yo agi kiye … ditambah lagi ngelih. tur ono martabake sisan … kokok sido pindah nang magelang ra kok ?
    nek sido mengko cik Gun sering2 wae nyiapake gudeg. soale kokok mesti arepsering nang yoja …

  5. Pak admin ngerti wae. . . .
    Emang mestine eunak tenan gudegè, wong gratis. . .opo maneh tambah martabak.
    Ngo cik gun siap2 wae, suatu saat ada serangan fajar buat nyerbu gudeg. . .
    Opo maneh nek arwan sing nyerbu. . Itungane arwan=wong 5.. .

  6. inga’ …. inga’….. Arwan wis tau mangan soto 6 mangkok nang ngarep kelas … tapi yo uentek, hebat tenan. siap2 ae cik Gun.

  7. Piye saiki . Ndisik 6 mangkok soto, nek gudeg saiki paling ora 3 bungkus. . . Biso rugi bandar. .

  8. Masih untung, Om Admin jadi datang.
    Dah ta bela2in hujan2 ngacir ke Jl Godean,
    sekalian jemput anakku eskul.

    Tenang, desember yg punya gawe
    priyayi agung ( maksude gede awake ),
    yg pegawai bank. Dengar2 mo bawa empek2,
    sak kapal selam-e.

  9. jo lali wan .. brengose di gowo ..
    kokok jare mulai 1 desember kerjone pindah nang magelang.
    mungkin wae pengen nyicipi gudeg nang yoja.
    tur deweke butuh kloningan bregose arwan.

  10. Walah penak tenan ya lek dadi pns…
    oleh sangu, tur iso jalan2,….
    padahal nyong bolak-balik nang yojo…ning ra iso jalan2 opo maneh sampe di traktir gudek cik Gun…hikhikhik….
    soale begitu tangi wis awan trus wis lsg di pethuk wong nang hotel…
    balik hotel wis mbengi…lah…
    dadi pengen gudek nih…
    tp nang stasiun gondang dia yo ono gudhek…
    lumayan lah..ora ono Gudek bu Slamet (mbarek), sik nang jakarta yo lumayan…hikhikhik…

  11. Ojo digowo brengose Wan..mengko ndak campur gudeg..podho wedi..mosok ono sing nembung…mbok dhe badhe tumbas gudheg sing brengozen..opo ono.. he..he..he.

    Walah Guntari pak ngadmin teka direwangi mlazu-mlazu tekan jalan godean…Mlazune sak durunge teka apa saki wise teka…hayo..

    Pak Ngadmin mangane mesti thaplo … wong hobine yo nyega..disediani gudeg..tur gratis..yo muesti uenak…yajkin ora kelingan kancane..mertua nang Lekosono juga kagak kelihatan….ho’o si

  12. Jan2ne yo nggo kabeh sing teko : sapto, tommy, dan juned. Apa daya detik2 terakhir bertumbangan.

    Apike Arwan disuguh brongkos rasa brengos.
    Habis makan kumise ganti warna, menguning,
    lemake do nyantel kabeh.

  13. Bener pam, pak admin mesti ora kelingan opo2 pas mangan, wong eunak, gratis tur yo memang doyan. . .klop banget. . .top markotop. . .
    Ojo podo ngomongi arwan mengko ndak di gawakno pempek sekapal selam karo duren sepalembang. . .

  14. Yo ho’o… opo maneh nek wis antob…glegeen…mesti saya ora kelingan, soale bar kuwe ngantuk….terus…obat ngantuk yo mung siji…TURU….zzzz….zzzzz…ngggrkkk…he..he…he…tangi…tangi kang ngadmin

  15. Paling eunak emang ngono pam. . .

  16. dadi kiye judule “kwaregen” dudu gudheg yoja….ya…
    koyo sik beredar nang jawa timuran…
    Nonton, ngombe,mangan wareg bablas…turu….

    ono sik duwe rekaman gambare pora…???
    lek nduwe bagi donk…

  17. Judule sing pas dudu kwaregen tapi manguan eunak. . .
    Pokokè serba enak lan kepenak. . .

    T a n g i . . .t a n g i . . . .
    Sarapan sik, sadurungè podo kerjo ben ono tenogonè tapi ojo kakehan refot buangè.. . .

  18. Gudeg2-mpek2, nek amplang ning kaltim

  19. maryono dan sederek2 lain … nek kirim komentar, identitas jangan di ubah2 ye (trutama elamat e-mail dan nama). karena kalo diubah, akan membutuhkan moderasi dan komentar tidak akan langsung tampil …. mekaten pak dhe.

  20. Podo ngerti ora. . . . Ojo seneng gonta-ganti, mengko biso keno HIV. . .bahaya. . .
    Nek wis kuwi yo kuwi wae. .

  21. nek menungsa yo wis kodrate nek selalu gonta ganti… saben dino. ganti klambe kek, ganti kathok, ganti sepatu dll. dst. etc. mosok biso HIV ?

  22. Ngerti ora. . . enthuk kok gonta-ganti, nek ora biso fanuan. . .
    Terus sing bener enthuk gonta-ganti po ora seh. . . ?
    Ha. .ha. .ha . . . . .
    Sing podo ngoyak2 setoran, podo durung keno kali yo. . . . Mergo wetengè wis gede2, dadine mlayune ora iso banter. Dadi yo ora keno2 si setoran. Wong si setoran mlayune nglendung, dadi lumayan banter mlayune. Makane ora podo nongol2. . . Lagi ngos2an. . . .
    Ayo kamu BISA. . . . .

  23. S E P I maning. . .
    Maning-maning S E P I . . . . .

  24. meksaake men, ra ono koncone … bengok2 dewek ….

  25. Ho’o koyo pitik arep ngendog jan mesakkan tenan.

  26. Betooookkkk …. tok-tok-tok …betoookkkkk
    ha..ha..ha..😀

  27. PANCEN NEK MUSIM UDAN BIASANE MUSIM NGENDOK, MUSIM ANGREM, MUSIM NGENDOKI,,,ENAK MERGANE ADEM….

    TAPI BEN PANAS YO NGANGGO KIPAS ANGIN JE.

  28. angreme wis netes kiye sopo seng gelem anakane….. Kok biar weteng gede kita tetep bisa lari 120 KM/jam lho nek nganggo Megapro opo Kijang opo maneh nganggo escudone boss wah jan wes ewes bablas setorane koyak kabeh….. ha…ha…ha…..

  29. Sing koyak setoran opo setoran . . . ? Nek ngo escudo.
    Kapan sidone ming yoja. . ?

  30. Nek nggo Escudo terus larinya tidak jelas tujuannya yang “Koyak” yo klambine….soale diganduli dadi suwek..wek…terus…..

  31. UDAN2 KI ENAKE NGOPO YO, wis ngantor ora, ngopo2 ora, ngenet wae ding.

  32. Makane mar, kerjo ora, udan he’eh, ngono yo ora, dolan ora, mangan he’eh. . . tapi mosok mangan trus.
    Paling enak yo ngenet. . .

  33. malem jemuah ke enake ngopo yo????? daripada nglamun ngenet rak karuan luwih becik mateni setan wae yok… Allahumajanibnasisyaitona wa janibisisyatona ma rozaktana…..

    Kok tunggu tgl 12 Des Insyaallah berangkat s/d 15 Des ….

  34. Wan nyong mungkin mangkat tgl 30 nov, tekan tgl 5 des. Tapi yo liat2 sikon juga mengkonè. . Sing jelas tgl 1 des, wis tekan kampung. . . .

  35. lagi jam 11 malam wis ngusir setan wan … masih pagi itu … anak2 belon pada tidur …

  36. Wah…. Arwan karo Koko arep reuni dewe’…
    Koko sudah lama gak pulang ati-ati mengko salah kampung, malah nyasar nang kampung sebelah.

    Maryono kampunge nang kalimantan kebanjiran ora? Perahu siap-siap… yo…..

  37. wah Kok kayane iki ora sido nyong nang yoja, berhubung aku dapat tugas yang sulit untuk ditangguhkan atau ditunda… tadi siang bigboss kasih komando ke kita… dan tugas ini harus kelar tanggal 16 Des pas ulangtahun Perusahaan.. jadi ya mungkin ke yogyanya yang ditunda akhir tahun kali ya… Ma’af ya… see you next time

  38. Iya . .iya . . Boss. . .
    Kapan2 wae . . .

  39. Angel..angel…Janji janji tinggal janji bulan nopember e ganti desember e ganti januari e..ora sida…

  40. mbok koyo inyong … ra janji2, ngerti2 nang yoja … ngerti2 ditukoake gudeg … gratis maning .. enak si ?

  41. Jenengè yo munungso. Ngone salah. . . Maklumlah. . .


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: