Kenangan Terindah

SoBatS, 20 tahun terasa cepat berlalu. Sekian lama tak bertemu, tiba2 kita yang berserakan di pelosok Nusantara ini telah berubah sluruh wajah. Ada yang tambah lemu brengose, tambah lemu awake, tambah akeh anake dll dll.
Tapi itu semua tidak akan menghilangkan semua tali persahabatan kita semenjak berpisah dari SMA 20 tahun lalu.
Masa SMA memang yang paling mengesankan, yang tak akan pernah dilupakan. Sepertinya itu sudah menjadi suratan takdir bagi mahluk yang dinamakan manusia … kEnaNgAn TeRinDah jarene.
Karena itu sobat .. bisakah kita bertemu dan berkumpul lagi seperti dulu ??
Mudah2an keinginan ini segera terwujud. Bagi yang menemukan kontak sobat2 kita, mohon untuk memberitahukan kepada kawan yang lain.
Apapun yang menimpa pada kehidupan kita, tetaplah persahabatan tak akan hilang meski hujan dan badai datang menerjang (wuihhh…puitis banget ni).

Dan satu lagi, sampai sekarang aku masih setia untuk tidak merokok ..Who am I ??

wha ..kak kak…

Admin,

Pebruari 2008 ….

Responses

  1. Halo-halo podo nang ndi kiye koq sepi-sepi wae ..pada liburan ya…weleh-weleh ajak-ajak dong…temen-temen kayaknya banyak juga ya angkatan dibawah kita yang pada ncari blog atawa website smada wsb…gitu apasalahnya jika blog kita ini juga terbuka and open buat everybody yang pernah dan merasa sebagai alumni smada Khalierang….. toh nggak ada ruginya malah bisa menambah tali silaturahmi…sopo ngerti nyong biso ketemu dolor liyane nang sumatera selatan kene… ok ditunggu siapa yang mau kasih koment dari angkatan lain thank

  2. Halow teman2 semua, gimana kabar ?

    kangen Wonosobo ??

    silahkan kunjungi :

    http://www.e-wonosobo.com

  3. Terima kasih buat para alumnus SMADA..yang udah mau gabung..mari kita sambung tali silaturahmi dan persaudaraan kita….ayo podho gabung.. ditunggu

    bravo SMADA

  4. halo kabeh….
    Cat…nyong ksh jempol papat nggo de’e…
    mugo2 cepet podo kumpul truss iso reuni bareng

    salam

  5. Hallo …In,akhirnya muncul juga.Piye khabare?Moga -moga apik lan sukses.Jarene Surahono sak komplek yo?Putrane piro?Ndi fotone …..ben ora pangling nek ketemu.

    Salam nggo keluargamu.

  6. Wuih…surprise maning kiye…akhire mahluk yang namanya Indarto terendus juga….Piye kabare Pak Indarto Jarene dadi juragan wesi yo? Syukurlah sukses….

    Wingi Hono telpun nyong jare de’e sak komplek karo Tatin barang…Bener kang Anton, endi fotone de’e In ben ora do pangling ….ana brengose ora saiki…nek ono yo melu aliran Arwanisme…he..he..he

  7. Wah , Dho Salah Mesti , Mas Indarto Ke …., Paling Isih Ajeg Dhewek , Alias Awet Nom …, Banget , nek ketemu Indarto …, Yo Isih Koyo Disik Ton , Pam ……,….

    Wingi Si Ngobrol Karo Mas Indarto …, Piye Coba dlm Waktu Dekat Ngumpul Nang Depok ….., Wong ..Paling akeh Kan nang Depok , hehehehehe ……., Piye …. Hayoooooo …

    Salam
    Hono

  8. muncul lagi satu makhluk Densus Smada88… Piye kabare In??? nek eseh awet nom yo syukur Alhamdulillah seng penting sehat wal’afiat…wis kono sing nang Jabodetabek podo ngumpul dhisik ancer-ancer acarane reuni bareng-bareng podho cuti nang Wonosobo..Cat Thank for the voting…Ayo podho milih kapan waktu dan tempat…

  9. He..He seneng ya ono internet, dadi biso gong-gongan maneh. Po maning nek ono Pambudi, kawit biyen paling seneng nek kon nge GONGI ha ha😀
    Pige iki nang depok wae re ngumpul?
    Ono sing ngerti jejake Adi Prasetyo ra? Nyong jajal searching nang google jeneng2 Adi, winarsih, Kukuh, Azis, Guntari tekan Siti Amirin ra ono sing ketemu kabeh. Opo perlu gawe poster po? LOOKING FOR THE LOST MAN … He..He

  10. hehehe…sory2 men…
    sampe2 di goleki densus 88…
    nyong sampe kelingan mbiyen mbengi2 di ciduk karo kodim wonosobo…hehehe….
    sampe2 ibu nye nyong nangis2 hahaha….
    e…jebule sing kudu di tangkep indarto sik omahe sruni kota wah..slamet deh…
    Pambudi, Arwan, Anton, Hono, Pancat juga Kokok…
    dll sik ora iso di sebut siji2…
    hehehe suwun ya No…ngabari soal konco2 wonosobo…

  11. aku anak 86 boleh gabung dong
    barangkali cocok
    kangen ama wonosobo
    bikin ketemuan/reuni dong lebatran ini
    angkatan 86 – 88 gitu
    pacarku angkatan 87 dan 88
    jadi bisa ketemu bo

    regards
    ipunk

  12. Akhirnya keinginan itu terwujud juga yach … beReUni pada 4 Oktober2008 lalu. Baru 1 kali ini semenjak lulus 20 tahun lalu kita pada berkumpul lagi dalam satu pertemuan..
    Rasanya seperti kemarin kita baru melepaskan masa SMA. Seperti baru kemarin kita mengadakan perpisahan di gedung Sasana Bhakti 45 – masih pada inget kan ?
    Terima kasih banyak buat panitia yang telah bekerja maksimal, yang sangat besar nilainya bukanlah tempat ataupun hidangan, tapi perjumpaan antar kita yang sudah sangat lama sekali yang mungkin tidak terpikirkan oleh kita selama ini.
    Bravo semuanya … sangat bahagia hari itu bisa berjumpa teman2 semua, meskipun tidak satu kelas semasa di SMA dulu tapi sangat bermakna …
    Terima Kasih semuanya … Terima Kasih Tuhan semoga ktia semua masih bisa berkumpul lagi.

    best regards,
    NN

  13. Sopo kiye.? Karo konco dewe, ora ngango jeneng. Ngango jeneng wae durung mesti kelingan wonge sing endi…

  14. empere sin siki wis dadi bintang sinetron yang jg ustadzah NN (Neno Narisman) kok. kaliye?

  15. NN biso wae, NiNung, NaNik, NuNuk, NeNo, NoNing, NaNing dll dll.
    Sing penting isine bermakna

  16. Tau nih….
    emange sik initial NN wis mesti terkenal po

  17. Yo jelas terkenal wong sering metu nang iklan TV kok prige tah de’e NN kuwe kan ” NANO NANO” ho’o si bisa kecut cilut, bisa asin medis tur ….ndlewer

  18. Pam wis tangi soko tapane…

  19. Wis saiki agi madhang….de’e wis madhang hurung…iki isih ana kupat karo sambel goreng ati…gelem ra…

  20. Kupate wis exp date durung…
    Kapan bodhone.. Kapan nawarine…
    Eling pam ojo akeh2 madhange…

  21. cah loro kiye nek urusan madhang koq arep ribut wae…. wingenane tak tunggui sasi yo ra muncul-muncul padahal nyong wis nyediake dana nggo mangan2…. eh malah ra teko piye to Kok????? kiye makhluk sejenis karo Indarto kethoke ya????mentang sak njuku’an podho2 wong Depok????

  22. Ora ribut kok wan… Cuman saling ngingetke wae…
    Tp nek deè melu ribut, yo ayo ben ramai. Trus pangane ono sing ngentekno….
    He..he..he..
    Opo maksudte.?!

  23. moso nek wong kota isih kelingan kupat, tak arani panganane hoka2 bento, sushi, sishu, shusu eee..lak nek arwan wis mblenger mpek-pek…
    la nyong tak takon sopo sing iso jawab tak biji satus, bebek goreng opo sing marahi enak?

  24. Kok nek wong telu ribut seng enak Maryono, dekne seng ngenthekno panganane yo kuwi bebek goreng, opo maneh bebek goreng Kutai babar blas ora ngerti rasane koyok opo…
    wong urung pernah ngrasani… he…he….he
    kirim yo Mar nang Palembang bebek gorenge…..
    engko tak kirimi mpek-mpek karo kemplang panggang….ha….ha….ha….

  25. soal kirim mengirim gampang, tapi ora ono sing iso jawab, apane sing marahi enak bebek goreng?

  26. kang maryono mau tak hubungi hpne koq nggak aktif…..opo lagi bobok siang ya??? opo males nrimo nomor yang tidak dikenal??????

  27. sori mungkin lagi ngimpi, tur nek nang ngomah kadang letak hp aja lali. maklumlah isih nom. ha,,…3x

  28. Weh … Maryono ke adoh adoh seko kaltim mung arep ngenehi teka teki Eek Goreng .. eh sori (B)e(B)ek Goreng … sing enak ono hurup B ne, dadi enak rasane nek digoreng …
    Btw, woro-woro … nyong wingi ketemu ning rahayu nang wonosobo, jadi ? nyong duwe koleksi foto lengkap pas reuni 4 okt kemarin, sing motret mas Agung jadi wis prof. ukuran file total sekitar 100 MB … lumayan juga nek download file segitu besar … arep tak pasang nang blog … DURUNG SEMPAT … sori ye … maklum pegawai negeri, super sibuk ha..ha… pokokane fotone luengkap lik ….

  29. Tak akoni pancat ncen isih pinter, mulai nggon hukum fisika,..nganti eek,,, maksude (B)e(B)ek isih iso njawab….huebat. pernah ngrasani kaliya,
    ndang fotone dipajang, sing penting weruh sing wingi rateko reuni, mergane 20 taon, manglingi ono sing wis arang rabute, mlenuk wetenge dll.

  30. wach jan, mandan grueeeeeeeeeeeeeng….. suwe ra temu .. melu ngeling2, enyong pecatan sma2 tahun 1989 … egen ana sing kenal ora ya … jurusan klerang-sapen .. haaaaa … ya sing jelas, kenangan tidak pernah terlupa … sering ngutang bakso nggone pak pono .. salam ya …

  31. ono sing isih eling nyong ora yo,kayane nek ora salah luluse 88….lulus-lulusan sih

  32. la kae lek jito nongol prige kabare lek suwi ra ktemu…sapa sih seng ora kelingan karo sampeyan..nek enyong ya egen kelingan….mboh seng liyane

    • sukur nek isih eling,kapan yo biso ketemu bos ?

  33. dah lama gak buka,
    weleh-weleh…..ono jito toh
    piye kabar? dimana? kirim foto donk ke blog
    biar tau gitu

  34. KLO ADA REUNI LAGI IKUTAN YACH..
    AKU LULUSAN 90

  35. ada yang ingat saya nggak ya? soalnya saya guru baru untuk angkatan ini. Saya ngajar di 2 A2

  36. Selamat datang Bu Wur.
    Akhirnya, ada juga guru yang bergabung.
    Saya ingat Buk. Kan Bu Wur, terkenal seantero smada. Kalo gak percaya tanya Mas Pancat dan Firdaus. Moga2 blog ini rame lagi setelah Bu Wur bergabung. Maklum, pd pindah ke FB.

  37. Selamat Datang Bu Wur yang pernah mengajar di A2.Saya dan teman2 A2 th 1988 pasti ingat selalu dengan Ibu.Semoga Ibu juga masih ingat dengan kami2.Salam

  38. Alhamdullilah saya masih ingat Anton yang pernah ngasih saya Cacing Babi, Pancat yang pinter matematika dan sebagian siswa angkatan ini memang terekam dalam ingatan saya

  39. Wah….rame sekarang ya…
    Kalo saya bu Wur…masih diinget gak..??
    inget gak inget..pokoknya selamat bergabung dech…..salam hangat untuk keluarga ya..

  40. kayaknya nggak bisa semua siswa diinget, tapi angkatan ini msh banyak yg ada diingatan, maklum waktu itu saya msh muda dan baru pertama ngajar

  41. Sugeng enjang sederek sederek …
    firdaus n guntari, wis podo tangi tah …
    spesial 4 bu Wur, y’d be welcome,
    sugeng pepanggihan malih wonten dunia maya bu.
    Rencang2 meniko sanajan umure sampun tambah sepuh😀 tapi tetep mawon semangat JADUL, tur re celelekan kok yo ra ilang2 kawit biyen hehe .. po maneh firdaus … welehhhh …

    PS

  42. kadang2 celelekan menambah semangat hidup, karena bisa selalu tersenyum. Jadi mengenang masa lalu yg indah sambil tersenyum itu menyenangkan. Bukan begitu?

  43. Hidup celelekan……heheheee….
    akur banget deh sama bu wur,
    tapi jangan kebanyakan ya bu senyumnya
    kan bahayyaa….
    peace deh…..

    guntari, arwan, ipam, anton, indarto,
    yang lainnya….mana nih…..??

    • Mas Firdaus,tenang2 aja..kita-kita lg monitoring pembicaraan anda dgn Ibu Wuryanti he..he..he.

      • wah…wah…..anton bisa aja
        jadi gak enak nih….hehe…..

  44. senyum yg kebanyakan nanti dikira gila nggak celelekan lagi, yang sersan saja alias serius tapi suasananya santai, gitukan?tapi jangan lupa senyum adalah ibadah he..he..

    • Wah ternyata Ibu suka murid yg celelekan..padahal dulu aku ngga pernah celelekan ya bu?Bu tolong sampaikan salam dan maaf buat Ibu Susi,aku pernah dihukum beliau karena tidak ikut upacara di Selomerto ..he..he

      • Bu Wur….tolong sampaikan juga
        salam saya untuk Ibu Susi dan Pak Karim
        juga semua bapak dan ibu guru yang lain

  45. iya dech buu…..akur itu…
    kalo bisa kirim foto donk bu ke blog
    biar tambah koleksi fotonya
    sekalian sama bapak dan ibu guru yang lain

  46. pak Karim sdh pensiun, akan saya sampaikan salamnya juga untuk bu Susi. Coba untuk foto nanti saya carikan di File sekolah. tapi mungkin sebagian sdh pindah atau pensiun

  47. Suweee gak ketemu konco2 kabeh…kangen juga…kabare podo prige ya…

  48. nderek nimbrung tah………………….weleh weleh welehhhhhhhhhhhhhh,cah cah S3 *88 gak enek sing nongol to


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: